Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció után 2héttel...

Menstruáció után 2héttel barnás folyás. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Terhesség kizárva, férjem külföldön dolgozik. Mi lehet ez??? Nagyon meglepődtem reggel. Tapasztalt már valaki ilyet?
2011. nov. 27. 14:41
 1/4 bánomisén ***** válasza:
Aha, félidőben vagy, tüszőrepedéskor szokott barnázni az ember lánya. Normális.
2011. nov. 27. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de még soha nem tapasztaltam barnázást közép idöben, ezért is tettem fel a kérdést. A peteérést szoktam érezni és most nincsenek tüneteim. Ja és 35 napos a ciklusom, szerintem még korai a tüszőrepedés.
2011. nov. 27. 15:17
 3/4 bánomisén ***** válasza:

A menstruáció sem mindig forgatókönyv szerint zajlik, hol ilyen, hol olyan, kevesebb, több, hol van félidős pecsételés, hol nincs. Ez nagyon sok dologtól függ az időjárástól kezdve a hangulatodig.

Biztos vagyok benne, hogy félidős pecsételés, ettől még megjöhet akkor a mensid, amikor szokott.

2011. nov. 27. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer, akkor nem rágódok rajta.
2011. nov. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!