Mit jelent az, hogy felborul a hormonháztartásom?
Hány éves vagy, ha nem tudod mit jelent a hormon szó?
Egyébként azt jelenti, hogy abbahagyás után össze vissza fogsz menstruálni, lehet hogy peteérésed sem lesz, előjöhetnek a pattanásaid, meghízhatsz...
Nekem furcsa, hogy mindenki a hízástól fél. Ha hízol, akkor abba tudod hagyni és kész Nem kell megvárni, míg rád megy 15 kg.
Viszont azt előre nem láthatod, hogy abbahagyás után helyreáll-e a peteérésed vagy nem. Az azért gázosabb, ha nem lesz peteérésed, mintha felszedsz 5 kilót...
Én nem tudok fogyni, pattanásos vagyok, rendszertelen a menstruációm és olyan hangulatváltozásaim vannak, mint egy kamasznak.
Nekem erre fog most tabit írni az orvos. (eddig sosem szedtem, magától borult fel a hormonháztartásom)
Szóval nem feltétlenül ártalmas. A doki megvizsgál és olyat ír ki, ami neked jó, ha mégsem jó, ad másikat.
A hormonrendszer feladata a fenntartás, ebből kifolyólag ha ezzel baj van, akkor bizony a világon minden bajod lehet.
Mellé összefüggés is van a különbözőbelső elválasztású mirigyeid között, szóval ha valamivel baj, akkor az agyalapi mirigyed kompenzálni akarja majd, stb, így tényleg csőstül jön a baj.
Utolsónak üzenem, hogy mielőtt fogamzásgátlóval kezdi tömni a nőgyógyásza menjen endokrinológushoz.
Kedves kérdező, hogy sikerült így elvégezned a középsulis bioszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!