Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent az, hogy felborul...

Mit jelent az, hogy felborul a hormonháztartásom?

Figyelt kérdés
Pl. ha elkezdek fogamzásgátlót szedni ill. mi az,hogy sok hormon van benne?
2011. nov. 26. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, ha nem tudod mit jelent a hormon szó?

Egyébként azt jelenti, hogy abbahagyás után össze vissza fogsz menstruálni, lehet hogy peteérésed sem lesz, előjöhetnek a pattanásaid, meghízhatsz...

2011. nov. 26. 19:12
 2/8 A kérdező kommentje:
teljesen mindegy hány éves vagyok,nem tudhat mindenki mindent,még akkor sem,ha alapvető a dolog. egyébként köszi a választ.
2011. nov. 26. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy. Mert ha mondjuk 15 vagy, akkor nem nagyon kéne még tabit szedni.
2011. nov. 26. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:
20-at töltöm lassan,nincs komoly kapcsolatom,így szedni sem akarom,csak kíváncsi voltam. Szerencsésnek mondhatom magam,mert a testsúlyom állandó,nem hízok és nem is fogyok,bár fogyókúrázni még nem is próbáltam. Picit félek,ha elkezdeném szedni a gyógyszert,hogy akkor hirtelen meghíznék,mert nem egy barátnőm járt már így és nem akarok közéjük tartozni.
2011. nov. 26. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem furcsa, hogy mindenki a hízástól fél. Ha hízol, akkor abba tudod hagyni és kész Nem kell megvárni, míg rád megy 15 kg.

Viszont azt előre nem láthatod, hogy abbahagyás után helyreáll-e a peteérésed vagy nem. Az azért gázosabb, ha nem lesz peteérésed, mintha felszedsz 5 kilót...

2011. nov. 26. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem tudok fogyni, pattanásos vagyok, rendszertelen a menstruációm és olyan hangulatváltozásaim vannak, mint egy kamasznak.

Nekem erre fog most tabit írni az orvos. (eddig sosem szedtem, magától borult fel a hormonháztartásom)

Szóval nem feltétlenül ártalmas. A doki megvizsgál és olyat ír ki, ami neked jó, ha mégsem jó, ad másikat.

2011. nov. 26. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:

A hormonrendszer feladata a fenntartás, ebből kifolyólag ha ezzel baj van, akkor bizony a világon minden bajod lehet.

Mellé összefüggés is van a különbözőbelső elválasztású mirigyeid között, szóval ha valamivel baj, akkor az agyalapi mirigyed kompenzálni akarja majd, stb, így tényleg csőstül jön a baj.

Utolsónak üzenem, hogy mielőtt fogamzásgátlóval kezdi tömni a nőgyógyásza menjen endokrinológushoz.

Kedves kérdező, hogy sikerült így elvégezned a középsulis bioszt?

2011. nov. 26. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:
A kettes mindig megvolt,az érdeklődésemnek megfelelő más tantárgyakra koncentráltam inkább. :)
2011. nov. 26. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!