Mi törtenik, ha Lactacyd/ "amikor a hüvely egyensulya felborul" termeket hasznalok akkor, amikor nincs is felborulva?
Pontos neve: Lactacyd femina intim higienias folyadek / amikor felborul a hüvely termeszetes egyensulya.
Nem tudtam, hogy mar ilyen is van,e s csak levettem a polcrol. Utoljara gyermekem születese elött hasznaltam ilyesmit, akkor meg nem volt, a regi hagyomanyos lactacydot kerestem. Most mit csinaljak? Hagyjam lejarni, vagy azert igy is elhasznalhatom valahogy? Volt mar valaki igy, vagy esetleg ha olvassa "szakertö", tud valaszolni?
Jó közérzetet ad az biztos!A hüvely öntisztuló de bajod nem lehet tőle csak sűrűn nincs értelme...
Egyébként tejsavat tartalmaz és finom illatú én szeretem!
Köszönöm valaszodat!
Öntisztulo, igen... Nekem sok-sok eve egy nögyogyasz ajanlotta (akkor meg uj volt a termek, es csak 1 volt), mivel többször volt ilyen-olyan folyasom. Azt vettem eszre, ha havi 1-2-szer, alt. a menses elött+ utan, esetleg közben is egyszer hasznalom, nincs ez, emiatt hasznaltam.
A nögyogyasz szerint a PH-t is rendezi, ha az egy kicsit kezd elterni a normalistol, nem kell megvarni amig tul savas lesz.
Elvileg, ha a kerdezett termeket hasznalom, akkor tul lugos lesz, vagy mi?? Nem mindegy, mert lehetseges, hogy hamarosan babaprojektbe kezdünk, es ahhoz azt hiszem normalis PH kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!