13 éves vagyok és nagyon szőrös, mit tegyek (SÜRGŐS)?
Ja, mert valaki elkezd szőrösödni majd rögtön endokrinológushoz küldik. Öröklődésről nem hallotatok? 13 évesen még csak beindulgatnak folyamatok, ennyi idősen még nagyon nem lehet hirzutizmus megállapítani.
Mint mondtam én is nagyon szőrös vagyok. A kamaszkori hormonok indították be azt, amit már a gének előkészítettek. Ezzel nincs mit tenni, mint gyantázni v más hosszabban tartó szőrtelenítő kezelést igénybe venni, de azt csak később.
Majd akkor ijedj meg, ha netalántán az álladon jelenik meg a szőr. Na, az már endokrinológiai probléma lesz. Esetleg, ha a comb felső részén a szőr el kezd vastagodni és jobban kiterjed a comb közepe irányába.
Ha sötét és erős a szőröd, menj el endokrinológiára, tényleg.
Amíg világosabb, szőkítőpor. A karomra nekem is elég annyi, a hasamat meg a többit borotválom/gyantázom.
Viszont tényleg ne nyúlj hozzá ennyi idősen!!!! Inkább szőkítőporral oldd meg egy ideig. Komolyan beszélek, én ezzel b*sztam el, most a hasamon nem fog a gyanta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!