Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerezhetnék itthonra mensis...

Szerezhetnék itthonra mensis görcsökre injekciót?

Figyelt kérdés
most nem részletezném hogy mi hogy fáj..mert sztem ezt sajnos sok nő tapasztalta már. a lényeg, hogy már nagyon meguntam, a gyógyszer se segít, és hallottam injekcióról, de úgy hogy orvos adja be, velem egyszer olyan bunkó volt az orvos hogy mondta hogy várjunk még vele, majd elmúlik. Arra gondoltam, hogy jó lenne beszerezni, mert bemerném magamnak adni, azzal nem lenne baj.
2009. máj. 12. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem váletlenül nem adta be az orvos sem és egyébként sem hiszem hogy ez olyan dolog amit te otthon magadnak beadhatsz
2009. máj. 12. 17:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Az injekciót nem ismerem, meg lehet kérdezni, hogy adnak-e ilyet. Én rendkívül hasfájós vagyok, semmilyen gyógyszer nem segít, egyedül az Algopyrin, de az nagyon jó. Sajnos, ezt is már csak receptre adják. Talán ezt még megpróbálhatod, hátha akkor nem kell a szuri.
2009. máj. 12. 17:02
 3/12 A kérdező kommentje:

az orvos nem azért nem adta be mert nem jó, hanem mert bunkozott(gondolom neki sose fájt még így) Máshol beadják, csak ő még pattogott hogy menjek nőgyógyászhoz..könnyű volt mondani, nem bírtam elmenni.

Köszi majd kipróbálom az algopirint, hátha az segít. az a baj hogy már semmi se segít, régebben még enyhített kicsit, de már remegek meg miden bajom van, már most félek a 15-től..:(

2009. máj. 12. 17:16
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, ha ennyire elviselhetetlen görcseid vannak! Ki kellene vizsgálni, hogy mi okozza. Akár endometriózis, kismedencei gyulladás, vagy mióma is okozhatja! Valószínű, hogy nem ilyesmiről van szó, de jobb lenne kizárni. A nődoki amúgy is jobban ért a mesigörcsökhöz, mint a háziorvos!

Ha nincs egészségügyi végzettséget, eszedbe ne jusson szurkálni magad semmivel! Ez nem merem, nem merem kérdése! Mi van, ha a fecskendőbe jut egy kis légbuborék? Bele is halhatsz! Ez nem játék!

2009. máj. 12. 17:41
 5/12 A kérdező kommentje:

sokat voltam..kb 9szer, és 1szer se vizsgáltak még meg..majd egyszer talán megteszik..

am nem tudom hogy mitől lehet, de majd lesz vmi, az injekcióról lemondtam..azt hiszem ennyi..

2009. máj. 12. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Válts dokit, vagy szólj, hogy szeretnéd, ha megnéznének! Hogy lehet az, hogy 9szer voltál és nem volt vizsgálat? Milyen problémával mentél? Rákszűrést évente kellene csinálni, az hogy maradhat el...?
2009. máj. 12. 17:50
 7/12 A kérdező kommentje:
még 16vagyok, és sokáig azért halasztották a vizsgálatot h szűz vagyok, utána meg azért hogy majd legközelebb..am felfázással és gombával voltam, de csak kenetet vettek. 4orvosnál jártam már, még 1van akinél nem voltam és lánykaszakrendelésen van, majd kipróbálom, hátha ő megvizsgál.
2009. máj. 12. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, 16 évesen már nyugodtan mehetsz a normál rendelésre is. Ezekről a tiniambulanciákról nem sok jót hallok... :-/ Én sima TB-s, nem fizetős rendelésre járok, de a doki mindig megvizsgál, ha szükséges. (Többször volt már, hogy nem is készültem vizsgálatra, de megvizsgált, szóval lelkiismeretes!)
2009. máj. 12. 17:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki a flector por oldatot, háziorvos felirja. Ha az sem segit akkor nőgyógyásszal nézesd meg magad.
2009. máj. 12. 18:05
 10/12 A kérdező kommentje:
okés kipróbálom, minyibe kerül?
2009. máj. 12. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!