Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik olyan, hogy a hüvelybe...

Létezik olyan, hogy a hüvelybe adnak injekciót?

Figyelt kérdés
Például így kezelnek egy fertőzést. Azért kérdezem, mert az egyik barátnőm olyat fog kapni elméletileg, de én ilyenről még nem hallottam. Köszi
2010. nov. 15. 15:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Erről még én sem hallottam, pedig 53 éves vagyok.
2010. nov. 15. 15:58
 2/16 anonim ***** válasza:

Érdekességképpen: Van h különböző kábítószer fajtákat análisan ill. hüvelybe helyezve használnak a nők. így gyorsabban szívódik fel.

De h gyógyszert íly módon beadni még én sem hallottam. Vszínű vmit félre értett v pedig spray formájában kell adagolni.

18/F

2010. nov. 15. 16:08
 3/16 anonim ***** válasza:

Kizárt dolognak tartom, hogy hüvelybe injekciót adjanak. Valamit félreérthetett a barátnőd.

Az 1. válaszolóval egyidős vagyok.

2010. nov. 15. 16:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Pedig van ilyen. Egyik ismerősöm, aki sajnos már nem él, a hüvelyébe kapott injekciót.
2010. nov. 15. 17:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Én a csiklómba kaptam és a nagyajkaimra.Hát nem ecsetelném az a fájdalmat....!!!De be a hüvelybe,még nem hallodtam.
2010. nov. 15. 17:41
 6/16 anonim ***** válasza:
Az én anyám 56 éves sosem megy el orvoshoz,azt sem tudja milyen betegségek,vizsgálatok vannak!Szóval nem a kor a lényeg.
2010. nov. 15. 17:43
 7/16 anonim ***** válasza:
Utolsónak! Tényleg nem a kor számit, de azért 53 évesen voltam párszor nőgyógyásznál, és sajnos jó néhány problémám is volt.
2010. nov. 16. 17:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Utolsó!Az én anyám utoljára akkor volt nőgyógyásznál amikor engem szült.Annak már 32 éve.Szóval ha tőle kérdezném azt amit a kérdező,nem tudná,hogy létezik vagy sem ilyen.Egyébként a 17:43as voltam.
2010. nov. 16. 19:18
 9/16 anonim ***** válasza:
én még ilyenről nem hallottam hogy injekciót adnak a hüvelybe,vagy a barátnőd hazudott vagy van ilyen bár kétlem
2010. nov. 17. 13:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem a kor számít? Elképzelhetetlen, hogy az első válaszoló rendszeresen jár szűrővizsgálatra, és mégsem hallott ilyen szuriról? Feltételezem, hogy jár orvoshoz. Én vagyok az elsőnél az 1 évvel fiatalabb, és is rendszeresen élek a szűrővizsgálatok lehetőségével, tehát nem ismeretlen egészen a nőgyógyászati vizsgálat. Ha nem így lenne, nem válaszoltam volna.
2010. nov. 17. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!