Miért használ ma már minden 11-12 éves kislány tampont?
Hát ha te életed végéig szenvedni akarsz azért, mert nem tudsz "kibontakozni" a betét miatt egyéb programokon ez egyéni szoc. probléma... gratulálok.
Egy 12 éves KISLÁNY
Én 13 vagyok. Tavaly jött meg, akkor 12 voltam. Én akkor is, és most is betétet használok.
De sokszor van, hogy felhelyezek egy tampont. Igen, 12 éves koromban is.
És, hogy miért? Talán mert menstruálok! Mi a baj vele?
Amerikában pl. mindenki tampont használ. Betétet csak nagyon ritkán. És jól is teszik.
Sokkal kényelmesebb és megbízhatóbb.
Betéttel mindig átázok, csupa vér leszek. Az iskolában is, emberek előtt. (történt ilyen)
Kényelmetlen érezni, ahogy folyik a vér. Tamponnal semmit sem érezni.
A tamponnal lehet fürdeni/ugrálni/túrázni. Sok kirándulásomat megmentette.
Nem értem, hogy mi a problémád vele. Az, hogy felhelyezik maguknak? Ebben én nem látok gondot. Szerinted nem kéne "oda" nyúlni, félni kell tőle? Egyáltalán nem probléma ha egy fiatalabb lány is felfedezi magát.
13/L
2-án fog nekem megjönni és tampont kell használnom mert sportversenyre megyek.Itt egy élö példa.Mert menstruálnak tesi órájuk van és mert az kényelmes és erös a vérzésük.
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!