Aki Vitagyn C hüvelykrémet használ, az elhasznál 4-5 tubusnyit? Több, mint 10 ezer forint! 1 tubus nem elég?
Figyelt kérdés
"6 napig, naponta 1 applikátornyi Vitagyn C hüvelykrém használata javasolt. A tartós eredmény érdekében fenntartó kezelésként hetente 1-2 alkalommal célszerű 1 applikátornyi Vitagyn C hüvelykrémet alkalmazni, 12 héten át."
2011. nov. 10. 21:03
1/1 anonim válasza:
Én használtam Vitagynt nagyon jó de csak egyetlen kúrát csináltam végig hatásos volt amíg strandra nem mentem... Egyébként az ára változó minden patikában más összegért adják... én 3000 Ftért vettem tavaly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!