Pisilési inger a stressz miatt?
Figyelt kérdés
1 hónapja állandóan azt érzem, hogy pisilnem kell. Voltam már orvosnál, írt fel gyógyszert, de nem segített. Most már 100%-osan biztos vagyok benne, hogy nekem nincsen semmi bajom. Mert ha itthon vagyok nem érzem ezt, de ha elkel mennem valahova (suli) akkor egyszerre rám jön. Emiatt mostanában rengeteget idegeskedek, ez sem tesz jót. Mit tegyek? Már nagyon el vagyok keseredve. Ez lehet inkontinencia????? :(2011. nov. 21. 15:12
11/15 anonim válasza:
Az inkontinenciát ugye kizártuk. A stressz, esetleg fogyási időszak lehetséges okok, azonban van még valami nagyon banális dolog, mégpedig a hőérzet. Ha áthűlsz az is előhívhatja az ingert. Talán jobb is, ha első körön nem fordulsz orvoshoz, az csak növeli a betegség tudatot, felerősödhet tőle a tünet. Fogyassz naponta valami stresszoldó teát (citromfű, levendula), vagy ha nagyobb az idegi megterhelés, szedhetnél kúraszerűen Sedatif PC-t. Ez egy homeopátiás szer, zéro mellékhatás, zéro rászokás veszélye, (gyerekek is szedhetik). Ha hosszabb távon nem segít valamelyik módszer, ráérsz akkor orvoshoz fordulni, de szerintem nem lesz rá szükség.
12/15 anonim válasza:
igen, stressz. az erősebb pánikbetegeknek(pl nekem is-.-) is van ilyen tünetük, sőt nekem ugyan ez van csak hasmarssal... :( :S
Inkontinencia kizárva, ha jól tudom, az a medenceizmok elgyengülését jelenti... De az a Te korodban lehetetlen :'D :)
Próbáld ki az autogén tréninget! :) (google a barátod, keress rá)
13/15 anonim válasza:
Hiyarant!
Te hogyan győzöd le ezt a pisilési és hasmenés ingert? Bocsi, de érdekelne, mert sajnos én is pánikbeteg vagyok, és erről még nem olvastam.
14/15 A kérdező kommentje:
Pánikbetegség? :(( Akkor ez nem fog elmúlni? :(( :(
2011. nov. 23. 14:36
15/15 anonim válasza:
De elmúlik. Nálam olyan ez a betegség, hogy elmúlik. Most fél éve múlt el. Előtte volt két év szünet. Általában 4-6 hónapig tart ez a depressziós időszak. Mielőtt kimozdulnál igyál mézes teát, és egyél valami sósat is. Azt tapasztaltam ez használhat. Ha ideg alapon nem reggelizel, akkor fokozottan fog előjönni a tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!