Pisilési inger a stressz miatt?
Figyelt kérdés
1 hónapja állandóan azt érzem, hogy pisilnem kell. Voltam már orvosnál, írt fel gyógyszert, de nem segített. Most már 100%-osan biztos vagyok benne, hogy nekem nincsen semmi bajom. Mert ha itthon vagyok nem érzem ezt, de ha elkel mennem valahova (suli) akkor egyszerre rám jön. Emiatt mostanában rengeteget idegeskedek, ez sem tesz jót. Mit tegyek? Már nagyon el vagyok keseredve. Ez lehet inkontinencia????? :(2011. nov. 21. 15:12
2/15 anonim válasza:
Régebben nekem is volt ilyen érzésem. Csak úgy indultam el valahová, hogy átgondoltam lesz-e lehetőségem wc-re menni.
Körülnéztem a neten a témában és végülis az segített, hogy elkezdtem Kegel-gyakorlatokat csinálni. Lehet, hogy csak placebó hatás, de nekem bevált. :)
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm első hozzászóló az értelmes választ -.-""
Második hozzászóló köszönöm megpróbálom.
Akkor ez ugye nem inkontinencia????? (13 éves vagyok)
2011. nov. 21. 15:20
4/15 anonim válasza:
Valószínűleg nem :) Próbálj sokat mozogni, hogy erősödjenek a medence izmok.
5/15 anonim válasza:
Ez valóban ideg alapon van. Nekem is mindég így volt fiatalabb koromban. Elég kellemetlen, de megoldható probléma.
6/15 anonim válasza:
Ez nem más, mint rossz beidegződés, valamilyen mértékben összefügg stresszel is. Sokszor van úgy, hogy attól elmúlik az inger, ha egyszerűen nem veszel róla tudomást. Persze ez csak arra vonatkozik, amikor nem telt meg ténylegesen a hólyagod, csak "téves riasztásról" van szó. Inkontinencia esetén nem tudod egyáltalán visszatartani, vagy úgynevezett csepegtetés áll fenn, amikor inger sincs, csak simán "bemegy" néhány csepp magától.
7/15 anonim válasza:
Igen stressztől lehet. Menj endokrinológushoz.
8/15 A kérdező kommentje:
Mi tegyek? Orvoshoz nem akarok menni, mert ő úgyse tud mit csinálni.
Csak egyszerűen ne gondoljak rá? Ha nem stresszelek el fog múlni?
2011. nov. 21. 17:19
9/15 anonim válasza:
15:26-os válaszoló vagyok: Még akkor is lehet fokozottan ilyen inger, amikor éppen fogyásban vagy. Egyébként ha megnyugszol, el fog múlni.
10/15 anonim válasza:
A tegnapi 16:17-es vagyok. Nem endokrinológust akartam írni, hanem neurológust, hiszen ez Neked idegi alapon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!