Tegnap voktam az első nőgyógyászati vizsgálatomon, kérdeztem ismerőseimet és a netten is olvastam hogy mi fog lezajlani a vizsgálaton de nem így történt normális volt a vizsgálat?
Szerintem nem szabadna normálisnak lennie,körültekintőnek,tapintatosnak kellene lennie az orvosnak,nem csak egy munkát látni abban aki oda belép,valaki még 23-26 évesen is szűz akár,meg amúgy is,sőt van aki 20-on felül,egyre többen megy csak orvoshoz,azért ez így nem volt jó.
REmélem legalább ügyesen,fájdalom mentesen vizsgálat meg az orvos?
Mindenképpen hagyd ott ezt a bunkót és keress másikat!
Szerintem női dokit keress, nekem bejött!
Nagyon sajnálak,szerintem is keres egy másik orvost,sokszor jobb ha magánorvost választasz,már 8000 ft-ért lehet találni és évi egyszer ki lehet ezt bírni,vagy ismerősőket kérdez meg kit ajánlanak,a női doki igaz néha megértőbb.
De ezt a tapintatlan bunk-ó dokit hagyd ott és keres olyat aki emberként néz rád.
11-19 17:58
el tudom képzelni, mennyire szégyenli magát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!