Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap voktam az első nőgyógyá...

Tegnap voktam az első nőgyógyászati vizsgálatomon, kérdeztem ismerőseimet és a netten is olvastam hogy mi fog lezajlani a vizsgálaton de nem így történt normális volt a vizsgálat?

Figyelt kérdés
behívtak és már rögtön vetkőzni kellett és már a vizsgáló asztalra kellett feküdnöm és már vizsgált is a doki közbe meg kérdeztd az aszisztens hogy mi a problémám,nem kérdezte hogy élek-e nemi életett meg hogy mikor volt az első mensim stb.
2011. nov. 19. 11:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
szerintem is csak "futószalagon" mentem,a másik meg az hogy attól függetlenűl hogy 20 éves vagyok akkor se így kellett volna,még reszkettem is az idegeségtől és úgy bántak velem mintha egy db "hús" lennék,de legalább hamar túl voltam rajta
2011. nov. 19. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szabadna normálisnak lennie,körültekintőnek,tapintatosnak kellene lennie az orvosnak,nem csak egy munkát látni abban aki oda belép,valaki még 23-26 évesen is szűz akár,meg amúgy is,sőt van aki 20-on felül,egyre többen megy csak orvoshoz,azért ez így nem volt jó.

REmélem legalább ügyesen,fájdalom mentesen vizsgálat meg az orvos?

2011. nov. 19. 17:56
 13/18 anonim ***** válasza:
azt leírnám hogy ismerősőem ki magánhoz,de sok sztk-ba megy nődokihoz és mindegyikre és 35-55 évesek is vannak bőven tud vizsgálat előtt az orvos 3-5 percet szánni minimum.A dokid bunk volt.Sajnálak hogy az első vizsgálatnak ez lett az emléke,elég szomorú,a doki szégyelheti magát szerintem azért.
2011. nov. 19. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Mindenképpen hagyd ott ezt a bunkót és keress másikat!

Szerintem női dokit keress, nekem bejött!

2011. nov. 19. 19:08
 15/18 A kérdező kommentje:
nem fájt csak kellemetlen volt,meg elég kicsit rossz volt hogy a kacsát úgy belém dugta hogy nem is mondot semmit,egyszer csak bent volt és szétnyította,de valakinek van ennél rosszabb élményei is,én még szerintem szerencsés is vagyok úgy ahogy
2011. nov. 19. 19:18
 16/18 A kérdező kommentje:
egy picit fájt mikor a kenetett vett meg utána is 1-2 percig de az semmi volt ahhoz képest ahogy bántak velem és már most első alkalommal,sajnos 3 hét múlva vissza kell mennem :(
2011. nov. 19. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálak,szerintem is keres egy másik orvost,sokszor jobb ha magánorvost választasz,már 8000 ft-ért lehet találni és évi egyszer ki lehet ezt bírni,vagy ismerősőket kérdez meg kit ajánlanak,a női doki igaz néha megértőbb.

De ezt a tapintatlan bunk-ó dokit hagyd ott és keres olyat aki emberként néz rád.

2011. nov. 23. 17:53
 18/18 anonim ***** válasza:

11-19 17:58

el tudom képzelni, mennyire szégyenli magát!!!

2011. nov. 24. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!