Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szűz vagyok mégis fog. Gátlót...

Szűz vagyok mégis fog. Gátlót írt az orvos rendszertelen menzeszre. Mit csináljak? Beszedjem?

Figyelt kérdés
Most voltam először nődokinál, mert rendszertelen volt a menzeszem. Azt sem kérdezte a doki hogy mikor menstruáltam utoljára, mennyire rendszertelen. Felírta a Mercilon tablettát (3 hónapi adagot) és kész. Azt mondta ettől be fog állni 28 napra. Azt sem mondta hogy ha elfogy mit csináljak. Eleve vérvétel nélkül nem is szabadna hormont felírni, nem? Ráadásul úgy hogy szűz vagyok...Menjek másik orvoshoz?
2011. nov. 18. 17:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
17%
Legyszives ne szedd be a fogamzas gatlot. Hidd el, nem jo.
2011. nov. 19. 09:41
 22/24 anonim ***** válasza:
Amit leírtál teljesen normális ciklus. Nagyon ritka az olyan ciklus, ami teljesen pontos. Befolyásolja akár az idegállapotunk is. Nekem azt mondta az orvosom, hogy 18 naptól 35 napig még jó. Pedig én egy nagyon jó főorvoshoz járok.
2011. nov. 19. 12:19
 23/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mostanában stresszesebb az életed (egyetem vagy munka, az mindig stresszesebb egy kicsit, mint egy sima gimi), vagy más kajákat eszel, minden hatással lehet rá, nekem még az időjárás változása is... Cisztád elvileg lehet, de az tapintható kézzel is, magadnak is éreznéd), másrészt az mindenkinek van időnként totál ártalmatlan, az én dokim se csinált vele semmit, csak időnként visszarendelt megnézni, hogy elmúlt-e, aztán elmúlt. Amiket leírtál, azok alapján totál egészséges vagy, de ha aggaszt a dolog, menj el magánrendelésre.
2011. nov. 19. 20:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem, hogyan képzelik ezzel orvosok, hogy ezzel a módszerrel "gyógyítsák" a rendszertelen menstruációt. Eleve a gyógyszer mellett nincs igazi menstruáció, az csak megvonásos vérzés, ami a tablettaszünettől van. Ha meg abbahagyod, ugyanúgy rendszertelen lesz. Semmi értelme, én biztos nem bombáznám magam műhormonnal ha nem az a konkrét célom, hogy ne legyek terhes... Keress egy normális orvost, aki a probléma okát kezeli, nem elfedi.
2011. nov. 19. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!