Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Beakad a tampon. Miért?

Beakad a tampon. Miért?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és lehet hogy röhejesen hangzik de be szokott akadni a tampon mikor húzom kifele

nem azért mert nem telt meg hanem a végén valamibe beakad. ki tudom venni de olyan fura :S veletek nem volt még ilyen?

2009. máj. 10. 18:01
 1/5 anonim válasza:
100%
dettó ugyanígy vagyok! :S
2009. máj. 10. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ha csak egy kicsit akadozik az nembaj ..olyan előfordul . de ha már fáj mikor kiveszed akkor sztem rosszul helyezted fel
2009. máj. 10. 18:08
 3/5 anonim válasza:
100%
szia semmi baj az csak a hüvely szájánál akad meg semi gond ez természetes és azért olyan fura mert ott található a legtöbb érzö iged
2009. máj. 10. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nézd meg ezt, azt hiszem ez a csaj is ugyanígy járt, sok hasznos választ adtak neki: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__22937..
2009. máj. 10. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :)
2009. máj. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!