Miért ilyen darabos a vérzésem (élén piros)? De nem alvadt vérdarabkák vannak benne.
Figyelt kérdés
Valami átlátszó,kocsonyás anyag és kis fekete pöttyök vannak rajta.Máskor is volt már darabos de akkor egyértelműen alvadt vér volt.Ez nem az.2009. máj. 10. 09:37
1/6 A kérdező kommentje:
Ja,és ha ilyen darabos szabad tampont használni?Vagy jobb ha azok a darabok egyből kijönnek?
2009. máj. 10. 09:37
2/6 anonim válasza:
Szió!Először is fontos h ilyenkor semmiképp ne használj tampont,mert az a jó ha szépen kitisztulsz!Másodszor,mennyi idős vagy?És nem vagy terhes??Görcsökkel hogy állsz?Többször volt már így???
Nőgyógyász mikor látott utoljára??
3/6 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, olyan mintha nyák lenne és benne egy pár csepp vér. Szerintem ilyenkor még nem indult meg rendesen a vérzés. Én ekkor is tampont használok, mert rühellem a betétet.
4/6 A kérdező kommentje:
18 vagyok,ilyen elöször van.Nőgyógyász másfél hónapja látott,amikor petefészek cisztát állapítottak meg nálam és akkor kaptam fogamzásgátlót.Most fejeztem be az első levéllel.
2009. máj. 10. 09:52
5/6 A kérdező kommentje:
Ja és görcsölni egyátalán nem görcsölök,ami számomra nagyon fura mert mindig iszonyatosan szoktam:S
2009. máj. 10. 09:53
6/6 anonim válasza:
Nah hát akkor ezzel kellett volna kezdeni. A ciszta elzárja picit az utat emiatt nem ürülsz egyenletesen hanem lassabban ezért még benned megalva kicsit a vér. Ilyen előfordul, miómásoknál a mióma, még szüzeknél a szűzhártya zárja picit el az utat. De ha valakinek szűk a hüvelye hasonló akkor is előfordulhat. Ja és a fogamzásgátló is okozhatott bent valami kis felfordulást, ha ezentúl mindig így van és görcsölsz vagy bármilyen változást észlelsz irány vissza orvoshoz. De addig nyugodj meg nem haldokolsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!