A hüvelyemben e. coli-t találtak! Mit kell tudni erről? Kinek mik a tapasztalataik vele? (kérdések lennt)
Figyelt kérdés
erről a baktériumról mit lehet tudni?
ki hogyan kezelte ki magát belőle? milyen gyorsan? emellet lehet nemi életet élni (óvszerrel!!!)?
Partnert is kell kezelni ?
2009. máj. 9. 22:32
11/16 anonim válasza:
Okozhatja az is, ha az ember lánya hátulról előre felé töröl wc-zés után.
12/16 A kérdező kommentje:
tangát nem hordok, és csak pamut bugyijaim vannak, amit naponta cserélek, előlről hátulra törlök, naponta min. 1x zuhanyozok vagy fürdök és mindig rendesen kitörlöm... rendszeresen használok intim törlőkendőt is !!! le lehet szállni arról, hogy biztosan én nem élek higiénikusan !!!! mert ez nem igaz! inkább arra a kérdésemre válaszoljatok, hogy milyen praktikákkal,gyógyszerekkel hogyan lehet minél gyorsabban kigyógyulni ....
2009. máj. 10. 19:01
13/16 anonim válasza:
Egyik válaszoló vagyok és leírtam, hogy én kaptam antibiotikumot, egy gombaölő gyógyszert, kúpot és krémet és 1 hónapig használtam ezeket... persze közrejátszott a mensim is szal inkább 3 hét mint 4...
14/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ !!!
2009. máj. 10. 22:46
15/16 anonim válasza:
A barátod análisan közösült valakivel és utána veled vagienálisan így került a sz+r a hüvelyedbe
16/16 anonim válasza:
15# az ilyen férfiaknak esne le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!