Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S Elős nőgyogyászos...

S. O. S Elős nőgyogyászos látogatásom HOLNAP lessz félek nagyooooooooooooooooooooooooon a többi lent! Fájni fog?

Figyelt kérdés
Elöször is azért megyek el, hogy terhes vagyok-e már 3 napja késik.De szeretnék egy általános vizsgálatot is gondolom lessz méhnyakrák szürés is nem? vagy cska megnegnézi bent,hogy nia helyze?Valami kenetet is fesz? És hüvelyi UH-n néz meg vagy csak sima UH-n?:S A legjobbanattol a kacsátol félek amit betesz és kitágit vele szétfogo kszakadni még csak 3 szor voltma a párommal eléggé szük vagyok:SÉs a méhnyakrák szürés féj? ugytudom h kicsippentenek egy darabot a méhnyakból:S jajj Bocsi a sok kérdést de be vagyok parázvaaa:(utálom a korházakat :S rosszul vagyok az orvosoktol is a hideg kiráz:S
2011. nov. 13. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:

először is attól hogy késik 3 napot még nem ok arra hoyg terhes legyél,a másik hogy midenféleképpen menj olyan felsőbe ami hosszabb .

A rákszűrés olyan hogy bedugja a kacsát és vesz egy kis kenetet,dehogy csípi le nem lehet érezni,majd mondani fogja hogy vegyél mélyen levegőt.

A hüvelyi uh meg olyan hogy feldug egy kisebb rúdszerű valamit és úgy nézi meg hoyg mi újság,nem fog fájni!

2011. nov. 13. 20:20
 2/8 A kérdező kommentje:
de én a kacsátol félek!!! Bdugja és kifeszitjajjj:S az orvos szabályozz h miylen nagy legyen? vagy automaikusan tágitja az az izé?:S
2011. nov. 13. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
A kacsától ne félj, nem "szétfeszít", csak tágít vele. A hüvely nagyon rugalmas, hiszen egy baba is kifér rajta. :) A vizsgálat nem fájdalmas, a kacsa felhelyezése és kinyitása sem az - nem önműködő, az orvos irányítja a dolgot. Kellemetlen, kicsit feszítő érzés lehet. Próbálj úrrá lenni a félelmeden, mert ha befeszíted az izmaidat, akkor rosszabb, akkor akár fájhat is. Bár normális doki addig nem vizsgál meg, míg el nem lazulsz legalább valamennyire. Ne aggódj, nincs miért!
2011. nov. 13. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

ne félj a kacsától!! nem fáj nem fogsz belehalni csak kicsit kellemetlen olyan feszítő érzés ,ha mpondjuk totál be lenne gyulladva a hüvelyed vagy ki lenne maródva akkor lehet jobban fájna ahogy ott szétnyitja

ne félj!!!!!

2011. nov. 13. 20:51
 5/8 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm szépen a biztató válaszoka:)
2011. nov. 13. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondolom fiatal vagy a fogalmazásodból ítélve és védekezés nélkül szexeltél. Nem ártana először a felvilágosítás aztán a nemi élet.
2011. nov. 14. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy ment?
2011. nov. 14. 10:37
 8/8 A kérdező kommentje:
19 vagyok nem annyira fiatwl...myieln felvilágositás tudok midnenröl mindent a párommal 3 éve vagyunk eggyüt...vele vesztettem el elsönek mással nem is voltam.Nem vagyok hozzászokva h engem nézegessenek allulrol meg felülröl férfiak én nem szeretem .Ennyi.Amugy rende svolt szpégyenlös voltam de rendes volt.Nem volt semmi gond az a kacsa kicsit feszitett de ennyi 2 hét mulva kell visszamenni a kenetért:)köszönöm h irtatok
2011. nov. 15. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!