Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami tuti tippetek a...

Van valami tuti tippetek a hangulatingadozásokra?

Figyelt kérdés

Minden menstruáció előtt elönt egy sírós-magambafordulós hangulat, amikor nem látom reálisan a dolgokat...

Tegnap pl. bőgtem egy fiú miatt, akivel utoljára kb. tavaly ilyenkor találkoztam. Már rég elfelejtettem, tudom, hogy másmerre visz az utunk...

Mégis rám jött a bőghetnék...

Ja, és persze ilyenkor a vízháztartás miatt bármit csináljatok, feljön + 1-2 kiló, ami miatt megint csak bánatos vagyok, tehát következetesen csokival vigasztalom magam...

Ami után meg iszonyatos bűntudatom van...

Egy gyógyszert szedek, amitől a stabil 62 kilóról 2 hét alatt 69 lettem.

Sikerült visszamennem 62-re (58-59 lenne az ideális), de értitek, nagyon elhagytam magam...

Gondolom, ez más lányoknál is hasonlóan zajlik (21 éves vagyok), nektek van valami tuti "receptetek"?...

Alkohol és fű kizárva, amiatt szedem a gyógyszert...

+ csoki sem jöhet szóba...

Csináltok valami csajos programot? vagy mi?...

köszi előre is a tippeket!:)

2011. nov. 12. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ligetszépe olajból vegyél be napi 2x1 mokkáskanállal. Ez csökkenti a PMS tüneteket.
2011. nov. 12. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Vitaminok, pl van a magne b6 femina. Belinkelem a készítményről tudni érdemes dolgokat:Magne B6 Femina pezsgőtabletta narancs ízzel

A Magne B6 Femina pezsgőtabletta magnézium, kalcium, E-vitamin és B6-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő. A készítményben lévő magnézium és a B6-vitamin együttesen hozzájárul a menstruációt megelőző időszakban jelentkező ingerlékenység, fáradékonyság csökkentéséhez és a kiegyensúlyozott lelkiállapot fenntartásához. A benne lévő kalcium támogatja a szervezet energiatermelő folyamatait. A B6-vitamin ezen felül segít a koncentráció javításában és a vérképződésben, valamint hozzájárul a természetes hormonális aktivitáshoz.

Alkalmazás: A menstruáció első napját megelőző hét napon keresztül naponta 1 pezsgőtablettát oldjon fel 1 pohár vízben.

Amennyiben úgy gondolja, hogy terhes, vagy teherbe szeretne esni, konzultáljon orvosával.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2011. nov. 12. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:

20:44-es vagyok

Nem mondtad milyen gyógyszert szedsz, most vettem csak észre. Ha valamilyen gyógyszert szedsz, beszéld meg az orvosoddal, és kérj tőle tanácsot inkább , minthogy valami baj legyen, hogy összekevered a szezont a fazonnal

2011. nov. 12. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Alithera kapszulát szedj, és citromfű teát igyál, nekünk ez használt.
2011. nov. 13. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!