Meddig fog még tartani a mensim?
Figyelt kérdés
Hétfőn jött meg először,első két nap szinte nem volt semmi,ez a 6.nap és még van..3.-4. nap ömlött belőlem,mostmár nem ömlik de még mindig van..:/2011. nov. 12. 13:52
1/6 anonim válasza:
nekem eleinte olyan 10-12 napig tartott.
most már csak 6-7 nap.
2/6 anonim válasza:
Szia! Gratulálok,már nagylány vagy testileg! Nekem 3 gyermek után 33 évesen is 8 napig tart és utána még 2 nap tisztasági! Ez mindenkinél változó! Na de már gyengült is vagyis nem sokára abba marad. De lehet,h a következő kimarad vagy hasonlók... Itt sok mindent megtudhatsz: www.libresse.hu :) Sok sikert!
3/6 anonim válasza:
Szia! Még nem menstruálok. Én úgy tudom 5-7 nap de van 8 napos is vagy több. Változó.
4/6 anonim válasza:
Mindenkinél máshogy van :)
Nekem az első 3 napig tartott, akkor is elég volt a tisztasági betét, mert alig véreztem.
Már valószínűleg nem tart olyan sokáig, mert már nem olyan erős a vérzésed =)
5/6 A kérdező kommentje:
ma már barna volt... anya azt mondta neki is amikor vége,barna...
2011. nov. 13. 13:59
6/6 anonim válasza:
Az utolsó napokban nekem is barna szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!