Mit tegyek? Mindenhol szőrös vagyok!
Na szóval az a problémám van,hogy lány létemre mindenhol szőrös vagyok.Tudom,hogy az emberek általában is mindenhol szőrösek,de nekem ott is ahol nem kéne,meg ahol normál esetben pihék lenének,nekem meg erős,és dús,sötét,iszonyatos!!!Most 15 éves vagyok,régen kb.olyan 7-8 évesen kezdett el szőrösödni a nemi szervem,majd a hónaljam,a lábamat meg először ha jól emlékszem 10 éves koromban borotváltam le,és ahogy múltak az évek egyre jobban kiszőrösödtem,mára mindenhol,a lábam végig,a fenekem kivül is,a hasam,de nem csak a köldöknél,hanem az egész,mondjuk nem annyira dús,inkább vékonyabb,viszont sötét,és fehér bőrömön eléggé látszódik,akkor a mellem,a mellem közt,a hátam végig,a derekam,ugye a hónaljam,mint mindenkinek,a karomon is elég szőrös voltam,de azt már epilálom,vagy néha borotválom.Egyszóval mindenütt!Amúgy szinte mindenütt epilálok,ahol csak tudok,de azért így is látszódik,hogy én jóval szőrösebb vagyok.Főleg a háta,derekam zavar,meg a karom,mert még így is ha epilálok,olyan mint a borosta:(Miért?
Egyébként kb.olyan 9 éves koromban elvitt anyukám egy nőgyógyászhoz,és megvizsgált,akkor vett mintát,akkor voltam ultrahangon,ezzel gondolom azt nézte,hogy nincsen e cisztám,mert utána olvastam,hogy ha valaki ilyen szőrös,az lehet pco-tól is.Meg vért is vettek tőlem,de semmi,legalább is én nem tudok róla hogy bármi bajom lenne,vagy csak anyu eltitkolja előlem.Meg egyszer azt mondta,nem nekem,hanem valakinek,hogy azért vitt nődokihoz,mert volt egy gombás fertőzésem,de szerintem meg nem.Na mindegy.Azóta rettegek a nőgyógyásztól.:(Egyébként azóta se szedek semmilyen gyógyszert,nem vagyok elhízva,ezen kivül nincs semmi bajom se.Akkor miért vagyok ennyire szőrös?Olvastam,hogy ez lehet ilyen örökölt dolog,de anyum nem ilyen.Vagy csak a tinikori hormonzavar?Mondjuk a fejem elég pattanásos,eg zsíros,lehet hogy ez is meg a szőrösödés is ,a tesztoszteron tól van?Ami túl magas nekem?De akkor viszont gyógyszert kéne szednem enm?Olvastam a nten,hogy ilyen problémával endrokinologushoz szoktak menni,az hogyan vizsgál meg?Ugye nem küldene el nőgyógyászhoz?És felírna valami gyógyszert vagy mi?Lécci írjatok,mert ezekről nem tudok semmit!És csak úgy kihullanának a szőreim a gyógyszetől?Én nem tudom beszerezni ilyen gyógyszert?Ja és csak én vagyok ezzel egyedül?van még még más is aki haonló gondokkal küzd?
Úristen,most vettem észre mennyit írtam!Atyaég!Azért köszi annak aki végig olvass:)15/LÁNY
én is ilyen problémákkal küzdok
de én mindenhol leborotválom
kivéve ott lent..
xD
ugyan ilyen problémára keresem most én is a megoldást.
hónapokon belül18 éves leszek, és akár milyen hihetetlen.. a szőrösödési problémáimtól már oviban is szenvedtem. A nemiszervemnél már nagycsoportban kezdtem szőrösödni, és nem mertem a többiek előtt öltözködni, mert féltem hogy kinevetnek. Viszont sokáig, kb 6.-os koromig csak ott szőrösödtem, viszont onnantól kezdődött a rémálom. Elkezdett a karom nagyon szőrösödni, a lábam végig, a hasam, a hónom alatt... majd 7. osztályban már az arcom és a bajszom is elég erős volt. 14 éves korom óta, havonta kozmetikushoz járok. Fogamzásgátlóban bíztam én is, de a nőgyógyászom nem hajlandó felírni semmit, mert szerinte még a jézuskát kéne várnom, másikhoz meg anya nem akar vinni, mert szerinte "ő a legjobb".
Nehéz dolgunk van, és sajnos ezt a társadalom nem mindíg érti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!