Barna vizelet okai? 16/L
Figyelt kérdés
Mi okozhat barna vizeletet főleg reggel? Nagyon megijedtem, milyen betegség tünete lehet?2011. nov. 11. 18:07
11/18 A kérdező kommentje:
Újra kell majd csinálnom őket!
2011. dec. 20. 21:13
12/18 anonim válasza:
A tegnapi 12:05-ös vagyok. Remélem nem lesz semmi baj, sem most, sem soha máskor! :) Minden jót kívánok Neked!!! :)
13/18 anonim válasza:
Megint a tegnapi 12:05-ös vagyok. Majd írd meg mi lett Veled! Boldog karácsonyt és új évet kívánok!!! :)
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a jó kívánságokat, én is minden jót kívánok neked!:)
2011. dec. 21. 09:11
15/18 anonim válasza:
Szia! A tegnapi 12:05-ös vagyok megint. Köszönöm én is a jókívánságaid!!! Most hogy vagy? Még mindig barna a vizeleted? Még egyszer minden jót kívánok Neked és boldog ünnepeket!!!
16/18 A kérdező kommentje:
Picit jobban vagyok, köszönöm. De majd még írok!:)
2011. dec. 21. 12:31
17/18 anonim válasza:
Szia! A december 20.-i. 12:05-ös válaszoló vagyok! Nagyon örülök, hogy jobban vagy, de majd írd meg légy szíves, mi volt a további vizsgálatokon, mit csináltak és mi derült ki Minden jót kívánok Neked!!! :)
18/18 anonim válasza:
Ha keveset iszol, sotetebb a vizelet. Ha minel tobbet annal vilagosabb. Es ha nagyon sotet a vizelet akkor altalaba csip, es feltunoen kellemetlen a szaga is. Tehat nem kell megijedni, igyal sok vizet.:) Nekem kituno tanarom volt ebbol a szempontbol. (Bear Grylls.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!