Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bevegyem a fogamzásgátlót...

Bevegyem a fogamzásgátlót vagy sem?

Figyelt kérdés
Pco-t állapítottak meg nálam , mivel nagyon rendszertelen a menstruációm + egyéb problémák. A nőgyógyász azt mondta hogy a fogamzásgátlót a mentstruáció első napján kezdjem el. Tegnap elkezdtem barnázgatni, és azóta is..nagyon enyhén de vérzek. ilyne pirosas barnás. Most akkor elkezdjem a fogamzásgátlót, vagy mit tegyek? Várjak?
2011. nov. 5. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nah jó. Inkább: www.orvostudakozo.hu, Dr. Hamvas Ferenc vagy Dr. Lázár Erika. Hamvas gyorsabban válaszol.

Az a biztos, ha orvostól kérdezed. De akár az orvosodat is felhívhatnád.

2011. nov. 5. 13:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Az inzulinrezisztenciának nincs tünete. Az csak terheléses cukor- és inzulinvizsgálattal mutatható ki, éhgyomri cukorvizsgálattal nem.

Van túlsúlyod?

2011. nov. 5. 13:40
 13/14 A kérdező kommentje:
a túlsúlyom 4kg.:)
2011. nov. 5. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg nem biztos, hogy van inzulinrezisztenciád (nekem sincs, annak ellenére, hogy PCO-m van), de azért egy rendes terheléses cukor nem ártott volna.

Nekem is először csak sima éhgyomrit csináltak, aztán másik orvos mondta, hogy az marhára nem mutat semmit az inzulinrezisztenciáról.

2011. nov. 5. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!