Hát szóval az a helyzet hogy 20 éves vagyok és még nem jött meg...anyukám úgy tudja hogy már 14 éves korom óta megvan, de az a helyzet hogy nincs. Nőgyógyászhoz nem nagyon szeretnék menni, mert nagyon szégyenlős vagyok (már nem vagyok szűz).
Most mit tegyek??????? :S
2011. nov. 4. 14:27
1/9 anonim válasza:
Hát, erre csak azt a választ lehet pedig adni, hogy akármennyire nem akarsz, és akármennyire szégyellős vagy, menj el nőgyógyászhoz. Muszáj. Ne félj, nem emberevők ők sem, keress egy jó dokit, és indulás!
2011. nov. 4. 14:31
2/9 anonim válasza:
Elöbb fel kellett volna ébredni...a nögyógyásznak semmi köze h szüz vagy-e vagy sem, amúgy is már 2 éve nagykorú vagy. Hogy anyukáddal miért nem voltál öszinte azt csak te tudod, de meglátod kiderül, aztán kellemetlenebb lesz mint valaha...de most mindegy.Ha annyira szégyenlös vagy akkor keress egy nögyógyásznöt!!De mielöbb nála a helyed.
Arra ne számíts, hogy a GYK-n majd valaki megtávgyógyít. Menj el orvoshoz, nem olyan szörnyű az. Ha majd babát akarsz, úgyis muszáj. Ha annyi szégyenlős vagy, akkor esetleg keress női dokit.
2011. nov. 4. 14:47
4/9 anonim válasza:
Te jóisten! Már 4 éve el kellett volna menned nőgyógyászhoz! Mi az, hogy nem akarsz elmenni? Akkor ne akarj szexelni sem! Tessék vállalni magadért és a tetteidért a felelősséget és igeni viselned kell a következményeket. 20 éves vagy, de úgy viselkedsz mint egy 6 éves kislány!
2011. nov. 4. 14:48
5/9 anonim válasza:
Basszus, nem igaz...
Viselkedj a korodhoz méltóan, és menj el nőgyógyászhoz, mert ez nagyon nem oké.
2011. nov. 4. 14:54
6/9 anonim válasza:
Édes istenem! Miért mondtad azt, hogy megjött, miközben nem? Anyukád az egyik azon kevés ember közül, akiben TELJESEN megbízhatsz! És mégis hazudtál neki egy ilyen fontos témában! Megáll az eszem! Már minimum 2-3 éve el kellett volna menned orvoshoz, mert már az is gyanús, ha valakinek 16 éves korában nincs meg! Nem is csodálkoznék, ha kiderülne hogy nem lehet gyereked, ha még saját magadért sem tudsz felelősséget vállalni.
2011. nov. 4. 15:11
7/9 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz. már 16 évesen is későn lett volna, el kellett volna menned orvoshoz. ez nem játék. ha meg már nem vagy szűz pláne el kéne menned az orvoshoz. senki nem szeret nődokihoz járni de az egészség az fontosabb.
2011. nov. 4. 15:19
8/9 anonim válasza:
Már rég el kellett volna menned,és ezt szerintem te is tudod.Nagyjából egyidősek vagyunk,szóval szinte fel sem tudom fogni,hogy hogy lehetsz ennyire éretlen??Menj nőgyógyásznőhöz,vagy 21 éves kordig tini ambulanciára is mehetsz.Amúgy is évente kéne járnod szűrővizsgálatokra,ha már nemi életet élsz...
21/L
2011. nov. 4. 17:00
9/9 anonim válasza:
Mindenképpen menj el a dokihoz(ha eddig nem tetted még meg). "Beszéld meg magaddal", hogy elmész a dokihoz és utána ha azt "túlélted" akkor beülsz a kedvenc kávézódba egy forró csokira vagy nem törődsz a munkával/tanulással leülsz és csakazértis megnézel egy filmet amit már régóta megakartál, vagy valami más egyéb dologgal megvigasztalod/megdicséred magad. Gyerünk!!!:):):) Sok szerencsét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!