Ez fertőzés lehet? Pattanásszerű valamik vannak ott lent:S
Ott lent,elég gyakran pattanásszerű valamik vannak.Elég sűrűn jönnek elő és ki lehet nyomni mint a pattanást.Utána fáj is:S Használtam Canesten combit és az sem használ,vagy nagy pattanásszerű valamik jönnek elő vagy apró de az mindig van.Régen jártam uszodába de már nem.
Ez akkor mi?
Normális válaszokat irjatok légyszi és köszönöm!!19/L
Szia!
Azt nem írtad, hogyan szőrtelenítesz intim tájékon. Például borotválásnál elég gyakoriak a "pattanás-szerű valamik". Ez lehet szőrtüszőgyulladás.
De ha végképp nem tudod az okát, irány az orvos, ő biztosan megnyugtat, és ajánl valami hatásosat!
Jobbulást, üdv.
Szia!
Nekem is vannak olyanok. Én nem csinálok vele semmit,nem is zavarnak. Szerintem nem fertőzés, mert mióta az eszemet tudom olyanok vannak ott, ki is szoktam néha nyomni a nagyobbakat. Szerintem valaki ilyen fajta, senkinek nem egyforma a nemi szerve. Nekem sosem múltak el, szerintem neked sem fognak, ilyenek vagyunk. A barátomat nem zavarja, szóval nem is foglalkozok velük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!