Kinek van 70/A melle? Hogyan viselitek el?
Hát én meg kisebbet szeretnék, de nem mindig kapjuk meg, amit akarunk. :)
Ne aggódj, biztosan eljön majd az a fiú, akinek meg pont így tetszel! Nehogy már a mell- és a fenékméret legyen a döntő egy párkapcsolatban!
Nem minden pasi szereti a nagy melleket. Ez inkább csak tizenéves korban van így. Ha felnőnek rájönnek arra, hogy egy kisebb, de formás mell sokkal jobb, mivel ha tetszik, ha nem a nagy mell nagyon hamar elkezd lógni. 17-18 éves lányokat is lehet már látni lógó mellel és szerintem ez sokkal cikibb, mint egy formás kicsi. Ezzel minden pasim egyetértett eddig. Én 75A-s melltartót hordok, elmúltam 30, de a mai napig megtehetem azt, hogy nem veszem fel a melltartót, mert nem kell.
Hidd el, hogy hosszútávon mi vagyunk a szerencsésebbek.
Én 22 éves vagyok és már 5 éve 70/A-s melltartót hordok. A vásárlás egy kész rémálom, mert a 70/A-s melltartókat szerintem 80/C-re tervezik. Mindegyikben lötyög. (legalábbis nekem) Nagyon nehezen találok melltartó. A dekoltázsos felsőkről már ne is beszéljünk...:D Én azt a fogalmat nem is ismerem. :D
Amúgy 2 komolyan kapcsolatom is volt már. Egyikben sem volt probléma a cickó méret. Szerintem ezt úgy értem el, hogy nem hordok nagyon kitömött melltartót. Így szó szerint azt kapják amit látnak. :) Ha valakinek nem tetszik ne kezdjen velem. Ennyi! :)
Szerintem az ilyen piti problémákon túl kell lépni. Nem ez a legfontosabb. Pl engem most jobban izgat a nyelvvizsga, és a holnapi zh-m...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!