Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most jött meg az első menstruá...

Most jött meg az első menstruációm é 10napig tartott, és hogy mindig 10 napig lesz majd meg? Vagy ez csak az elsőnél ilyen?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
természeesen még fog változni, lehet hogy 5 napig lesz lehet hogy 7, arra is számíts, hogy lehet kimarad 1-2 hónap, még be kell állnia.
2009. máj. 5. 15:12
 2/8 anonim válasza:

Szia!

nekem az első nagyon gyenge volt, és kb. 5 napig tartott! Egy éve van meg és még minig nem állt be rendesen! Van mikor 3, de valamikor egy hét hétnél továb is tart! Hény éves vagy?

2009. máj. 5. 15:19
 3/8 anonim válasza:
Ja és általában 1-1.5 év mire beáll
2009. máj. 5. 15:20
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat! egyébként 13 éves vagyok
2009. máj. 5. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első évben még bármi lehet össze-vissza. Aztán általában legtöbb nőnél öt nap első 3 erősebbb másik kettő már kevesedik. Nekem volt hogy először két hétig megvolt aztán hónapokig nem, aztán csak eg ynap..Be kell álnia. De végül aztán nem olyan szörnyű. Én úszom ugrálok, kirándulok. Mindig akkor jön meg ha éjjel is nappal is dolgozom (két helyen), vagy ha sátorozunk, már megszoktam. Nem zavartatom magam. Jól feltankolok tamponnal.De a második évtől olyan mint az óramű.
2009. máj. 5. 15:24
 6/8 anonim válasza:
Nekem még mindig nem el be, szóval nyugi! :)
2009. máj. 5. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is össze vissza van, é pont ma jött meg másodszor, nekem mindig 7 napig tart mindig hát másodszorra nem toom meddig fog tartani remélem maximum: 5 nap mert szombaton lagziba leszek! =S
2009. máj. 5. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az első kb. két hétig tartott.Azt hittem soha nem múlik el.Azóta beállt 7 napra.
2009. máj. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!