Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet a tompa fájdalom...

Mitől lehet a tompa fájdalom az alhasamban?

Figyelt kérdés
ott kezdeném,hogy voltam orvosnál,kaptam kúpot,azt mondta gomba.oké ez elmúlt.utána a barátommal együtt voltunk és kicsit durvábbak voltunk mint általában.Előtte is állandóan begyulladt a fészkem vagy a méhem,most is fáj,néha lüktet,most a jobb oldalt érzem hogy keményebb,hogy így fogalmazzak,néha nem tudom benyomni,mint a többi részen ahol puha,értitek.mitől lehet?gyulladás?
2009. máj. 5. 15:06
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Szerintem menj nögyógyászhoz, igen vagy gyuladásos tünet vagy gomba, a párodat is kezeltétek gomba ellen?-hiszen vissza fertőzhet!

Vigyázni kell hiszen ha sérül a nyálkahártya , akkor a szervezet antitesteket termel a védelem érdekében(ennek következtében folyás jelentkezhet) valamint elfertözödhet és begyuladhat.

Esetleg készülöben van a havi vérzésed?-akkor is keményebb a petefészek és az alhasi tájék.

2009. máj. 5. 15:15
 2/2 A kérdező kommentje:

csak egy hét múlva kell megjönnie.de mindig félek a terhességtől,igaz óvszert használunk,de előtte játszogatunk,és sokszor alaptalanul rettegek:)

folyok,igen most kicsit sárgás.de csak vizsga után tudok menni,ami 1 hét:)köszi a válaszod:)

2009. máj. 5. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!