Nőgyógyásznál vetkőztetek már le teljesen?
Figyusz, ezer kilométerre meg lehet ismerni a véleményedet, hogy pontosan melyiket írtad TE. Több hozzászólásban, több témakörben is. Az is egyértelmű, hogy borzasztóan fontos számodra a nemiség és a női orvos szerepe, de kérlek azt is értsd meg, hogy ezzel nem mindenki van így! Érted, magánügy!!!! Kezeltesd magad pszichésen, ha ennyire komoly frusztrációt okoz és ennyire nem hagy nyugodni. De ez nagyon rólad szól és egyáltalán nem a realitásról!
És igenis nagyon sok tisztességes férfi nődoki nevében kikérem a "leperverzezést" és az indokolatlan gyanúsítgatást.
Oda mész, ahová akarsz, és akihez akarsz, de hidd el, nincsen szükség a balga és idióta kampányaidra.
Na, mit mondtam???
Látjátok a kampányukat?
Ne izguljatok nőgyógyi ffi hallgatók, szükség van rátok! Hiszen vannak nők, akik ditekt ffi dokit keresnek!
Csak a többség szeretné, ha inkább női dokihoz mehetne...
A nagyobb városokban azért ez már megoldható, a kissebbekben majd idővel.
Érdekes lehet számodra 74%-os, hogy az én barátnőim között és a rokonságomban kb 90% a női dokikhoz szívesebben menők aránya! Azért ezt meg lehetne értened...
A szűrő vizsgálatokat kerülők közül is nagyon sokan mennének, ha nem ffi doki elött kellene terpeszteniük...
Na most látod, ahogy te ffi létedre ezt sem érted, így ez is oka a női dokik keresésének, akik viszont teljesen megértik ezt. (is)... mint sok minden mást is, amit a férfi legfeljebb könyvből tanulhatott (meg).
A kezeltetésre, szerintem te szorulnál rá, hiszen egy orvosnak kellene lennie beleérző képességnek.
9:55
"nagyon sok tisztességes férfi nődoki nevében kikérem a "leperverzezést" és az indokolatlan gyanúsítgatást. "
Én visszanéztem ezt a blogot, és veled ellentétben sehol nem találom, hogy akár én, akár más valaki leperverzezte volna a TISZTESSÉGES ffi nődokit!
Indokolatlan gyanúsítgatást sem találtam, ami agály felmerült, az bizony nem a tisztességes nődokikkal kapcsolatos!
09:55
Ahogy olvastam a bejegyzésedet, bizony igen rossz érzésem támadt.
Nagyon remélem, hogy nem minden ffi nődoki gondolkozik hozzád hasonlóan, mert bizony az aggasztó lenne...
Még inkább remélem, hogy nem vagy orvos, csak sejtetni próbálod...
Lehet, hogy 9:36 - nak igaza van?
Akkor viszont a te "balga és idióta kampányaidra." nincs szükség!
16:41
Na, okoska! ez kinek szólt?
Na látjátok, erre gondoltam reggel:
"Nagyon beindult a férfi nődokik csapata! Mindent megtesznek jobb a férfidoki "szent" ügyéért!"
ime 16:48 kivetkőzve magából! El tudjátok képzelni, hogy tényleg nőgyógyász??? Elmennétek hozzá vizsgálatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!