Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy 2 hétig erős...

Normális hogy 2 hétig erős vérzésem van? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Mikor megvan 2 hétig erős a vérzésem,nem tudom mitől lehet :( 15 éves vagyok és még nem olyan rég jött meg.

elöre is köszönöm

2009. máj. 4. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem normális, menj el orvoshoz
2009. máj. 4. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:

lehet kicsit meg vannak zavarodva a hormonjaid, ami természetes elvileg, de azért a helyedben elmennék nőgyógyászhoz, ő kivizsgál, hogy biztosan nem szervi probléma áll-e fenn. Tudom, h cikinek érzed, esetleg félsz, de hidd el a nőgyógyászok nagyon nagy többsége kedves, és óvatos, főleg első alkalom esetén. Ha van a közeledben, tinédzser ambulanciát keress!

remélem minden rendbe jön!

2009. máj. 4. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És majd elfogok menni, bár anyukám aztmondta első fél évben ez normális :S:( de majd szólok neki,hogy menjünk el dokihoz.
2009. máj. 4. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez normális,velem is volt ilyen még az elsö fél évben de elmúlott...
2009. máj. 4. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Két hétig?? Ne viccelj, persze hogy nem normális, vashiányod lesz, mindenképp menj orvoshoz!
2009. máj. 4. 22:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat mindenkitől!
2009. máj. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!