Valaki belinkelné ha tudja miről írok? :$
Figyelt kérdés
Nem rég a kamaszpanasz.hu-n találtam egy cikket, arról hogy mi lehet a háttérben , ha nem jön meg a menzesz tini korban. Azt keresem már nagyon régóta. Valaki belinkelné ha tudná?:S vmi öröklődésről volt szó, hogy sok lánynak van ilyen és hogy mi ilyenkor a teendő.
14/L
2011. okt. 25. 15:59
11/12 anonim válasza:
Velem is ez van, mint veled. Nekem ~12 éves koromban jött meg először. Azóta rendszertelen. Augusztus végén jött meg, aztán a következő októberben.
17l
12/12 anonim válasza:
Szia!Ne izgulj,ez természetes.Hallottam olyat,hogy valakinek megjött és utána akár fél évig is elhúzodhat a következő.Meg kell szokni,hogy rendszertelen.Hidd el, hamarosan rendszeres lesz(Always-os papírból szettem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!