Valaki belinkelné ha tudja miről írok? :$
Nem rég a kamaszpanasz.hu-n találtam egy cikket, arról hogy mi lehet a háttérben , ha nem jön meg a menzesz tini korban. Azt keresem már nagyon régóta. Valaki belinkelné ha tudná?:S vmi öröklődésről volt szó, hogy sok lánynak van ilyen és hogy mi ilyenkor a teendő.
14/L
neidegeskedj.
nekem már 12 éves koromban megjött..a nővéremnek pedig csak 17 évesen jött meg..szóval nincs miért parázz
hogyhogy valamikor megjön és valamikor nem?
úgy érted, h rendszertelen?
de mennyire? van h mondjuk egy kimarad és kb. 2 hónap is eltelik, mire újra megjön és ilyesmi?
fú hát ezt nem tudom... nekem ilyen azért sosem volt :S
nem fogyókúrázol esetleg vagy valami ilyesmi?
mondanám, h talán el kellene menned orvoshoz, de tudom, h kínos, meg fiatal vagy stb.
helló!
én is 14 vok, nekem asszem pont a 14.szülinapomon jött meg, és csak 2 napig tartott, nagyon kecés, itána 2 hónapig semmi, majd megint 3 nap kevés, utána következő hónapban nap rengeteg, utána 3 hónapig semmi, aztán 11 napos úgy hogy a 9. napon sem volt... utána 2 HÉT múlva jött egy 9 napos napi 9 betétes...
ez nekem már sok volt, és anya elvitt nőgyógyászhoz, aki azt mondta, h nincs semmi para, ez csak kezdetleges zavarodottság.... a lényeg h felírt valamilyen tabblettát, de az csak hormontabletta h kevesebb jöjjön, de a lényeg h nem voltam beteg... szerintem neked is ilyen tapasztalatod van, úgyhogy boldogan megosztom veled a tapasztalatom :) remélem jobb lesz mind2őnknek, mivel a nőgyógyászatos eset nekem múlthét szombaton volt és azóta nemtörtént semmi...
"gyógyulást"
Bogi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!