Milyen az a "mindjárt megjön" érzés menstruáció előtt?
Figyelt kérdés
Nekem még nem jött meg csak azért kérdezem.2009. máj. 4. 14:17
1/10 anonim válasza:
Igazából, ha még nem jött meg, akkor azt csak idővel fogod kitapasztalni, hogy milyen is. Mert nagyon halvány jelei vannak csak, épp ezért hívják így, és akkor sem biztos, hogy tényleg meg fog jönni.
Nah... pl görcsöl a pocid/alhasad, mintha pisilésérzésed lenne, fáj, feszül a cicid... Kb ezek jutottak most eszembe.
2/10 anonim válasza:
TE HÁNY ÉVES VAGY? nekem sem jött meg de én már aggódok :S
3/10 anonim válasza:
Szerintem mindenkinél más. Nálam pl. elkezd fájni a derekam és elkezdek sokkal nagyobb mennyiségű folyadékot inni (sokkal szomjasabb vagyok).
4/10 A kérdező kommentje:
14 és fél vagyok és én is nagyon aggódom, te mennyi vagy?
köszi a válaszokatt
2009. máj. 4. 14:32
5/10 anonim válasza:
Nekem görcsöl a hasam, és kicsit szédelgek, persze közvetlenül előtte, nem napokig.
6/10 anonim válasza:
Én nagyon görcsölök előtte akk már tudom hogy..:S
7/10 anonim válasza:
Én 15 éves leszek és nekem most jött meg 5 hónapja. Nekem még nem állt be mert van,hogy kimarad 1 hónapig. De ha megjön nálam sajnos az a "baj" hogy nem érzem..és egyszer ugy jött meg,hogy mentem barátnömmel az utcán és vmi csöpögött a lábam között :(
8/10 anonim válasza:
Ha figyelsz, akkor elég feltűnőek a tünetei, idővel úgyis kitapasztalod, hidd el, mindenki így kezdi. Vezess naptárat, és akkor nem fog meglepetés érni, tudsz rá készülni. ;)
9/10 anonim válasza:
Görcsöl az alhasad, szúr és átlátszó folyadék folyik...nekem ezek.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válasz, megjött 2 hete :D
2009. aug. 19. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!