Miért vannak olyan kevesen a női nőgyógyászok?
17:48
Na de akkor mit akar nézegetni? Fogakat?.....
Férfi nőgyógyász mondta:
"addig jó amig a nők elhiszik, hogy csak egy munkadarabot lát bennük az orvos!"
"17:48
Na de akkor mit akar nézegetni? Fogakat?..... "
Nem akar semmit nézegetni. Ez a szakterület tetszik neki és kész. Csoporttársam is nőgyógyász akar lenni, megkérdeztem miért. Azért, mert a szülészet érdekli, csodálatos dolognak tartja, szeretne benne részt venni, de mivel együtt van a nőgyógyászattal így nyilván szülész-nőgyógyász lesz.
Én is nőgyógyász szeretnék lenni, pedig lány vagyok. Most akkor mindjárt megkapom, hogy biztosan leszbikus vagyok, és puncikat akarok nézni?:DD
Nem azt mondom, biztos van egy két elfajzott ember, de szerintem igen csak kevesen vannak. Azért a kórházban nem lehet megválogatni, hogy milyen embereket kezelsz. És bizony szerintem több olyan van, aki férfi szemmel nem annyira nagyon csábító.
Ne beszélj csacsiságokat a leszbikusságról!!!
Remélhetőleg egyre több nő is odafér a szakmához, ahogy ez már a "fejlett" nyugaton is van, és így egyre több nő hajlandó lesz majd a szűrővizsgálatokat is igénybevenni...
Azok a férfiak, akik a nőgyógyászatot választják, az átlagnál sokkal jobban vonzódnak a női nemhez, mondta egy szakmabeli...
Aztán persze 20 év múlva már lehet, hogy csömörük lesz mindentől...
Hát ebben azért nem vagyok egészen biztos, mert szerintem igen sok öröm van egyéb szakterületen is, mint pl:
gyerekgyógyászat, sebészet, orthopedia stb..stb..
És bizony a nőgyógyászaton is van sajnos legalább annyi tragédia mint más területen...(hagy ne soroljam..)
Szerintem a pénz a fő motiváció, hiszen egyetlen más helyen se lehet akkorát szakítani, mint itt.
És induláskor a nők, és csatolt részeik szeretete is motiválhat...
7:38-nak
"Azért, mert a szülészet érdekli, csodálatos dolognak tartja, szeretne benne részt venni, "
írtad a kollegádról... Jó, jó, de ha ez így van, hogy a férfiak ennyire szeretnének részt venni a szülés, születés élményében, akkor miért nincs egyetlen férfi szülész, bába sem??..
itt valami sántít.....
A pénz és a női testhez való erős vonzódás az oka.
A férfi nődokik ezért "összezárnak" és nem nagyon engedik maguk közé a nőket.
"Az én dokim férfi. Ő pl. azt mondta, azért választotta ezt szakterületet, mert kb. ez az egyetlen, ahol több az öröm, mint a bánat."
Nem értem, ezt miért kellett lepontozni...itt lehet a legkevesebb halállal találkozni, és egy baba születése a fájdalom ellenére örömteli dolog. Teljesen megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!