Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16multam. és az a problémám,...

16multam. és az a problémám, hogy még a mini méretü ob tampon sem megy fel rendesen. Miért?

Figyelt kérdés
a tampon vége általában nem.borzasztoan fáj amikorcsinálom.rendesen még sosem sikerült feltennem. mi lehet a baj, vmi bajomvan "tulszűk" a hüvelyem, vagy tul nagy a szüzhártyám?:( van még vki akinek esetleg nem megyfel?és igen szüzvagyok.és eléggé kétségbe vok már esve:s
2009. máj. 4. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
en is igy voltam. kesobb rajottem h rossz szogben akartam feltenni es ugy valoban nem megy be a vege es faj is. nem tudom ha szoktal masztizni, de ha nem akkor hajlitsd be az ujjad es nezegesd meg magad belulrol. ha rajoszh h hogy is kanyarodsz, hogy kell tartsd az ujjad h be tudj nyulni, gyerekjatek a tampon.
2009. máj. 4. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
szerintme túl szűk vagy, de irigylem a pasid előre:)
2009. máj. 4. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Silk Touch-osat próbáltad már?

Guggolj le, és úgy próbáld felnyomni. Nekem kb 4x-re sikerült először tampont felhelyeznem.

Mostmár normált használok :)

2009. máj. 4. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is a technikáddal lehet a probléma. A méret inkább a vérzés mennyiségétől függ.

Én mindig csak O.B.-t veszek, azok jobb minőségűek és azt a valamilyen hártyával borított fajtát. Azt könnyebb felhelyezni is. Van a dobozban egy rajz is, nézd meg, hátha segít.

2009. máj. 4. 11:45
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Jó mélyen fel kell tolni, amennyire tudod az ujjaddal. Különben nyom. Ha olyan szűk anyílás a szűzhártyádon, akkor lehet, hogy nem használhatsz. Bár ilyenről még nem hallottam.
2009. máj. 4. 11:53
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Próbáld egyik lábad feltanni a wc szélére, talán úgy sikerül.
2009. máj. 4. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

namost az a problémám, hogy megint csak a felhelyezés technikáját ismételgetik mások, és közben azt "elfelejtik" megemlíteni, hogy a száraz tampont száraz hüvelybe valóban lehetetlen felhelyezni!

próbálj keresni vmilyen ph semleges krémet, esetleg nyálazd be, stb, hogy csússzon. nekem mindig csak így ment, de így működött! egyáltalán nem fáj a felhelyezés, csak csúsznia kell.

2009. máj. 4. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom feltételeztük, hogy mensi alatt próbálja felhelyezni és akkor van mitől csúsznia. Valóban, ha kevesebb a vérzés, akkor nehezebb feltenni, de akkor ha nem muszály, inkább betétet érdemesebb használni. Szerintem!
2009. máj. 4. 12:40
 9/11 A kérdező kommentje:
hm igen én akkor probálom első nap, mikornagyon megvan..szalvérzik sztem nem azzalvan a probléma h száraz..mer vérjön:S
2009. máj. 4. 17:14
 10/11 A kérdező kommentje:
én attol tartok,h lehet h túl nagy a szűzhártyám és lehet nem használhatok..mmint ha már nem leszek szűz,utána. v ilyen nem lehet?
2009. máj. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!