16multam. és az a problémám, hogy még a mini méretü ob tampon sem megy fel rendesen. Miért?
Silk Touch-osat próbáltad már?
Guggolj le, és úgy próbáld felnyomni. Nekem kb 4x-re sikerült először tampont felhelyeznem.
Mostmár normált használok :)
Szerintem is a technikáddal lehet a probléma. A méret inkább a vérzés mennyiségétől függ.
Én mindig csak O.B.-t veszek, azok jobb minőségűek és azt a valamilyen hártyával borított fajtát. Azt könnyebb felhelyezni is. Van a dobozban egy rajz is, nézd meg, hátha segít.
namost az a problémám, hogy megint csak a felhelyezés technikáját ismételgetik mások, és közben azt "elfelejtik" megemlíteni, hogy a száraz tampont száraz hüvelybe valóban lehetetlen felhelyezni!
próbálj keresni vmilyen ph semleges krémet, esetleg nyálazd be, stb, hogy csússzon. nekem mindig csak így ment, de így működött! egyáltalán nem fáj a felhelyezés, csak csúsznia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!