Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mitől lehetett ez?

Szerintetek mitől lehetett ez?

Figyelt kérdés
Ezelött 7ten csütörtökön lettem beteg és egészen keddig- szerdáig.és nem értem eddig nem volt utána enyhe vérzés semmi de tegnap(pénteken)a barátommal lefeküdtem és ma reggel azt vettem észre hogy kicsit véres a bugyim olyan pirosas barnás volt!
2011. okt. 22. 14:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha jol ertem,te befejezettnek velted a verzesedet,es lefekudtel a baratoddal,majd masnap reggel verszeru valamit lattal a bugyidon...hogy normalisnak mondhato ez vagy nem,nem tudom,de azt igen,hogy velem ez nagyon sokszor megesik(neha 3 napig erosebb verzes,aztan kb 4 napig cs alig vagy egyaltalan),es konkretan megtortent mar parszor az is,amit te irsz,es en ugy tudom,egszseges vagyok,de ha teged megnyugtat,menj el orvoshoz,mert nem biztos,hogy mindkettonknek ugyanattol volt...
2011. okt. 22. 15:04
 12/14 A kérdező kommentje:
értem .. köszönöm ! de akkor nincs köze a terhességhez ugye .? :/
2011. okt. 22. 15:17
 13/14 anonim válasza:
hany napos altalaban a menzeszed?hanyadik napon tortent ez(mikor jott meg,mikor volt az aktus,es az ujbol elotort verzes?)
2011. okt. 22. 15:22
 14/14 A kérdező kommentje:
5napos szokott lenni .. most is annyi is volt! pénteken volt az aktus és kedden-szerdán véreztem utoljára ! de ma egyek kicsit véreztem de nagyon keveset szinte semmit .. de már nincs is semmi !
2011. okt. 22. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!