Szerintetek mitől lehetett ez?
Figyelt kérdés
Ezelött 7ten csütörtökön lettem beteg és egészen keddig- szerdáig.és nem értem eddig nem volt utána enyhe vérzés semmi de tegnap(pénteken)a barátommal lefeküdtem és ma reggel azt vettem észre hogy kicsit véres a bugyim olyan pirosas barnás volt!2011. okt. 22. 14:06
11/14 anonim válasza:
Ha jol ertem,te befejezettnek velted a verzesedet,es lefekudtel a baratoddal,majd masnap reggel verszeru valamit lattal a bugyidon...hogy normalisnak mondhato ez vagy nem,nem tudom,de azt igen,hogy velem ez nagyon sokszor megesik(neha 3 napig erosebb verzes,aztan kb 4 napig cs alig vagy egyaltalan),es konkretan megtortent mar parszor az is,amit te irsz,es en ugy tudom,egszseges vagyok,de ha teged megnyugtat,menj el orvoshoz,mert nem biztos,hogy mindkettonknek ugyanattol volt...
12/14 A kérdező kommentje:
értem .. köszönöm ! de akkor nincs köze a terhességhez ugye .? :/
2011. okt. 22. 15:17
13/14 anonim válasza:
hany napos altalaban a menzeszed?hanyadik napon tortent ez(mikor jott meg,mikor volt az aktus,es az ujbol elotort verzes?)
14/14 A kérdező kommentje:
5napos szokott lenni .. most is annyi is volt! pénteken volt az aktus és kedden-szerdán véreztem utoljára ! de ma egyek kicsit véreztem de nagyon keveset szinte semmit .. de már nincs is semmi !
2011. okt. 22. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!