Az normális ha valakinek 11 évesen nem jön meg? Már 11 februárba 12 leszek és még nem jött meg már nagyon várom az oszt. -ból mindenkinek megjött csak én vagyok lemaradva és ez nagyon idegesít választ kérek L/11
az én anyukámnak 16 évesen jött meg, nekem elég hamar, 12 évesen.
Fura, hogy mostanában ilyen hamar megjön.
Ne várd, semmi jó nincs benne, csak a macera.
Alig várom, hogy elmúljon
(43)
A mi osztályunkból kb. 1 - 2 embernek jött meg, és mi is annyi idősek vagyunk, mint ti.Nem vagy lemaradva és ne várd! Nekem se jött még meg.
11/L
adjatok hálát, hogy ilyen betétek vannak!
az én időmben csak a vatta volt, amit sem beragasztani nem lehetett, sem ilyen jó, ergonómiai formája nem volt
elcsúszott, eresztett, deformálódott, meg minden ...
Én vagyok a 14 - es.
Egyébként semmi jó nincs benne, de attól még én is várom.Már szerencsére van fehér folyásom és remélem nemsokára megjön.(: 12-13 éves korban jön meg leggyakrabban.Ha már nő a melled, van fehér folyásod, van szeméremszőrzeted, akkor valószínűleg már csak néhány hónap vagy kb. 1 év.
11/L
Nyugodj meg, nekem van olyan osztálytársam aki 15 éves, és még mindig nem jött meg neki. )))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!