Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs görcsök ellen ti...

Menstruációs görcsök ellen ti mit csináltok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 10:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
nálam az égvilágon semmi sem hat ilyenkor, csak ülök órákig és várok, hogy elmúljon...
2009. máj. 2. 10:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálok aludni. Általában sikerül, és ha alszok 1-2 órát,elmúlik a görcs.
2009. máj. 2. 10:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

általábban a nospa segít.

DE nem minig,volt olyan h tesóm apranaxából vettem be,annyira görcsöltem.

Illetve ha nagyon görcsölök próbálok segíteni magamon:nospa+meleg vizes flakon a hasra+pihenés betakarózva!!

Ez általában segít.

Suliba meg szenvedek,mert a nospa nem mindig használ.:S

14/L

2009. máj. 2. 12:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én algopyrint szoktam bevenni, nekem hatásos:)
2009. máj. 2. 14:36
 5/15 A kérdező kommentje:
hát nekem a gyógyszerek, nem igazán hatásosak már a cataflam sem segít
2009. máj. 2. 17:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kellemesen,meleg zuhany,utána pihi,vagy macskapoz domborít,homorít.Sok,folyadék még akkor is ha nem esik jól.
2009. máj. 2. 20:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én gyógyszert veszek be, általában Paracetamolt, de ha van otthon No-spa vagy Meristin, akkor azt.Az a baj hogy nem mindig hat pedig nekem elég erős görcseim szoktak lenni, első nap van, hogy egy nap 3-at is beveszek (persze minimum 4 óránként).
2009. szept. 4. 22:43
 8/15 anonim válasza:
100%
Zuhanyozás (nem melegvízbe ülés, mert nem higénikus, melegvízes palack, cataflan, alvás, meleg takaró alá bújás és alvás, menstruációs görcs elleni tea (5nappal előtte kell kezdeni, gyermekláncfű van benne, meg gyógynövények)...eddig ezek voltak, de nem mindig segít, és majd belehalok abba a pár órába amíg el nem múlik...
2009. dec. 4. 15:49
 9/15 A kérdező kommentje:
május óta fogamzásgátlót szedek és enyhültek a görcsök, tehát már nem szenvedek tőlle annyira mint régen. de a meleg az segített nekem is sokszor a melegvizes zuhany és a hasamra engedtem meg vettem be fájdalomcsillapítót és utánna befeküdtem az ágyba. De szeencsére mostanában már ezekre nincs szükségem.
2009. dec. 4. 16:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a cickafark tea hatott. Kifejezetten női bajokra van "kitalálva". Én az első napon úgy szoktam görcsölni, hogy legszívesebben kivágnám a méhem a helyéről!

A tea miatt másnap kicsit több jön a szokásosnál, de nekem pl. csak reggel jött sok, tampont cseréltem és már kevesebb jött.

2010. jan. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!