Mit tegyek, mióta megvizsgált a nőgyógyász ha lekerül rólam a bugyim elkezdek remegni?
neharagudj, de 3/4 óra? vagy te túlzol vagy a doki élvezkedett rajta. Jó pár vizsgálaton vagyok már túl, és jópár szülésen de ilyen sokáig vizsgálni???
Panaszlevél!!
Ezért van a remegés is, nem normális amit művelt veled a doki!
Sajnálom, én azt mondanám beszélj a háziorvosoddal a dologról. Mond el neki hogyan is zajlott s mi történt utána. Ő tudni fogja helyesen vizsgáltak-e meg, esetleg megnyugtathat vagy mit tegyél a görccsel, foltokkal.
Utána ismerősök közt (anyuka, rokonok, barátnők) kérdezgesd az orvosukról hátha egyikük elég szimpatikusnak tűnne a későbbi kezelésekhez.
(Ez nem idetartozik de mégis! MI A FR.NCÉRT UJJAKAT MUTOGATNAK REKLÁM BLOGBAN EGY ILYEN KÉRDÉS ALATT?! BETEGESEN VÉLETLEN.)
Ez volt életem második nőgyógyászati vizsgálata. Sajnos való a vizsgálat hossza és a vadsága is. Mikor hazajöttem égett az egész vizsgált hely és olyan vörös volt mint a főtt rák.
Holnap megyek a betegjogi képviselőhöz. -még mindig megvannak a kék foltok a hasamon-
Azonnal betegjogi képviselő!!
és mindenképpen válassz női dokit szerintem..pláne ezek után!!
Ágyon vizsgált. Először csak simán fekve, azután ökölbe kellett szorítani a kezem és betenni a forgóm alá. Azt mondta azért mert amúgy nem lát semmit.
Voltam a betegjogi képviselőnél úgyhogy írok a rendelő vezető főorvosának egy panaszlevelet melyben kérem az ügy kivizsgálását. Csatolom mellé a látleletet és a táppénzes papíromat is. Azóta ma tudtam menni suliba.
Erősen fontolgatom, hogy bírósághoz is fordulok a történtek miatt.
Nagyon jól teszed! És szerintem a 2 nővért is seggbe kellene rúgni alaposan!!
Mindemellett, női nőgyógyászt választanék a helyedben, nála nem valószínű hogy ilyesmi megtörténne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!