Még nem voltam nőgyógyásznál soha. Nemi életet kb fél éve élek. Nem gáz ha még csak most megyek el dokihoz?
Igazából szégyenlős vagyok és igazán most tudtam rávenni magam :$ :( és felkészültnek érezni..
Nem fog leszidni a doki, hogy miért nem mentem előbb? Amúgy semmi panaszom nincs, csak rákszűrésre mennék.
14:36
na akkor olvasd el ezt, érdemes:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__22895..
sine.lacrimna-nak:
Hát ne haragudj, de
"Annyira lekezelő volt!!! " nem egészen ugyanaz, mint ami a linkelt cikkben van....
17:28
"most írjam le még egyszer hogy én ugyanígy jártam egy női nőgyógyásszal?"
hát bizony leírhatnád, mert amit korábban írtál az egészen más volt!!!!!!!
Ezt írtad:
"Annyira lekezelő volt!!!
Egyik ffi nőgyógyászom se volt még a közelében sem annak a hangnemnek. "
Ez bizony messze van attól amiről itt a kérdező írt!!!!!
88 és 84 %! Mi lenne, ha nem külön nicknéven írogatnál?
Emellett meg borzasztó előítéleteid vannak, szerinted minden férfi nőgyógyász perverz és mindegyik szexuális tárgynak nézi a klienseit. Te oda mész ahová szeretnél, de nagyon primitívnek tartom a hozzáállásodat, miszerint a szakmai tudást sokkal hátrébb helyezed a nemiségnél.
Mind a két nemnél vannak jó és rossz orvosok, becsületesek és szemetek, perverzek és normálisak.
Évekig orvosok között dolgoztam, ismertem sok nőorvost is és bátran állíthatom, hogy a többségük nem perverz és szexmániás nyálcsorgató.
21:29
"Évekig orvosok között dolgoztam, ismertem sok nőorvost is"
így már érthető, hogy a tények nem igen zavarnak, csak a "szakma" rosszul felfogott védelme a fontos neked...
"bátran állíthatom, hogy a többségük nem perverz és szexmániás nyálcsorgató."
Hát min vitatkozol akkor??? A TÖBBSÉGük valóban nem az..
De mi van, ha a kissebséghez kerülsz?
Talán ezt tudod elkerülni ha női dokihoz mész.
"Mind a két nemnél vannak.... perverzek és normálisak. "
Perverz női nőgyógyászról én még nem hallottam!!!!
Lehet, hogy azért mert túl fiatal vagyok??
Ha találkoztál már ilyennel, vagy linked van róla, akkor kérlek küld el!
sine.lacrimna--nak
Hát azért még válaszolhattál volna "tegnap 19:21"-nek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!