Az a probléma, hogy jövő héten érettségizek emelten és pont akkor lesz meg! Mit tegyek ilyen helyzetben?
Nagyon sok szokott lenni, és a hasam is borzasztóan fáj hozzá! Elmentem nőgyógyászhoz, hogy lehetne-e valamit csinálni, hogy ne jöjjön meg, vagy egy kicsit csússzon, de azt mondta, ha nem szedek bogyót, akkor nem lehet. Na azt azonnal felirattam, viszont erre most semmire nem megyek, max akkor ha legközelebb is lesz ilyen.
Ha nem megyek el érettségizni akkor mi van? Vagy mik azok az okok, amiket elnéznek vagy nem tudom...? Így hogy adjam a legjobb formámat????? fontos lenne nagyon!!!! :(
Na akkor en elmeselem hogy jartam.
Nem kellett volna megjonnie, nem vartam, nem voltak elojelei, nem fajt. De megis megjott, pont, mikor hozzakezdtem a magyar erettsegi szovegalkotas feladatahoz. Leneztem, es ereztem, hogy folyik a ver a combomon..aztan mar persze fajt is...ultra kellemetlen volt, megis tuleltem..
Menni fog! :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!! Remélem menni fog.. nagyon félek :( :)
Utolsó válaszoló! Elhiszem, h kellemetlen volt :S nagyon sajnálom..
végül h sikerült a vizsgád és mikor tudtál kimenni vécére vagy mikor tudtad megoldani a problémád?
Semmikepen ne hagyd ki a vizsgat, ez eleted egyik legnagyobb hibaja lenne. Nem vagy egeyedul ebbe a helyzetbe, ezrek, miliok voltak vannak es lesznek ilyen helyzetbe.
En is nagyon gorcsoltem ilyenkor, szinte nem tudtam jarni,majdnem elajultam,most miutan ket szep gyereket szultem egy kicsit szuntek a fajdalmak.
Nem tanacskent vagy peldakepkent mondom en az eletem legfontosabb pillanataiba eppen menstrualtam, eretsegi, egyetemi vizsga, legtobb egyetemi vizsgak, eskuvo stb....
A fajdalmat le lehet gyozni, ha nagyon gorcsolsz azt ajalom ne vegyel be semmi fajdalomcsilapitot elotte 1-2 nap csak pont amikor van a eretsegi, akkor jobban hat.
Hogy nagyon verzel, ez is olyan atmeneti, nagyon sokan tuleltuk ezt is, egyszeruen pakold fel magad ugy hogy legyel biztonsaga, es ne keljen azzal foglalkozzal hogy mikor azol at, a vizsga fontosabb.
A verzesed , ha eros, te tudod mit hasznalj, minden megengedett, csak vicckent mondom neked, en 1986-ban felveteliztem az egyetemre,egy baratnommel voltam egyutt, es mar a 4 oras uton, a vonaton, ataztunk stb. Masnap a vizsgara , egyszeruen "felcsomagoltuk magunkat" tudtuk hogy 4-5 orat ki kell birjunk csere nelkul, a szokasos vatta adagunknak (akkor meg nem voltak eldobhato betetek)ketzereset tettuk be bugyinkba, es hogy ne azzunk at meg egy torolkozot es egy nejlont is beraktunk a labunk kozze, tehat ugy voltunk felpakkolva hogy: vatta,bugyi,egy negybeturt torolkozokendo,egy nejlon zacsi (meretre vagva), masodik bugyi, harisnyanadrag, harmadik bugyi,szoknya. Az egesz uton rohogtunk a baratnommel,a vizsgan persze nem volt kenyelmes a pakkolasunk de mindketten atmentunk a a vizsgan,es megerte.
Most te hasznalhatsz tampont es betetet vagy akar egy kolcsonvett gyerek pelust. Meg egy rovid story, az eskuvomre pont megjott, es senki ( a ferjemen kivul) nem tudja hogy egesz ido alatt egy libero pelust hordtam, persze a naszejszaka egy kicsit kesobb lett.
Sok sikert a vizsgahoz.
Szia!
Reggel zuhany,vegyél be gyógyszert,amit szedniszoktál görcsökre +készíts be 2-őt.Tegyél fel egy nagyobb tampont és egy nagy nedvszívó betétet!Koncentrálj a feladatokkal,ne foglalkozz a menstruációval!
Sok sikert az érettségihez!:)
pusz
Na sziasztok! :) Túléltem! :D Hál'istennek nem jött meg még, úgyhogy az miatt nem kellett aggódnom. ( Pedig fel is szerelkeztem... :P ) Az igazat megvallva, nem ettem citromot meg semmi ilyesmit, mert nem bírtam volna :D Remélem csak az izgulás miatt csúszik... :)
A vizsgáról: Szövegértésnél ledöbbentem, volt olyan szöveg, amit alig értettem, szinte csak tippeltem... Nyelvhelyesség nagyjából ment... Hallásértéssel elvoltam, kivéve a másodikkal, na az nekem nagyon nehéz volt, összesen csak kettőt írtam be, mert a többiről fogalmam nem volt... Az íráskézség ment a legjobban! :)
Remélem azért nem lett nagyon rossz.... :))
Köszönöm mégegyszer a tanácsokat, aranyosak vagytok, h próbáltatok segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!