Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem akarom a kérdést ide írni...

Nem akarom a kérdést ide írni mert kiskorúak is láthatják, de nem tudom hova írni, mert szerintem ide tartozik!?

Figyelt kérdés
A nemi szervem foltos. Fehér, barna, vöröses színű. Ez mitől lehet? Nőgyászhoz nem szeretnék menni, viszont a barátommal most készülünk először "együtt aludni" már 9 hónapja járunk és eddig még húztam azzal, hogy szűz vagyok (ami igaz), de most már nagyon szeretné, meg én is, csak félek, hogy mit szól majd hozzá. Meg a kisajkaim is nagyon kilógnak(na jó az azért talán annyira nem vészes) de ez a foltosság nagyon zavar. Mitől lehet? Hogy tudnám eltüntetni? 16/L
2011. okt. 10. 13:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

a legutolsó a 83 százalékosnak szólt, az elötte lévő meg a 88%-nak...

nem vettem észre, hogy az idő ugyanaz volt....

2011. okt. 10. 16:57
 22/31 anonim ***** válasza:

16:52 hogy te mekkora suttyó vagy arany szívem :)

Csak az a baj, hogy mellélőttél csúnyán, mert a férjemen kívül 1 barátom volt azelőtt, és köszönöm makkegészséges vagyok, mert nem voltam lusta tájékozódni és nem kellett, hogy anyám fogja a kezem. Talán nem szégyen, ha a fiatalabbakat is erre próbálom sarkallni.

Te meg ásd el magad inkább.

2011. okt. 10. 16:58
 23/31 anonim ***** válasza:

16:58

jajj, Istenem.....

2011. okt. 10. 17:10
 24/31 anonim ***** válasza:
szerintem 14:34 - nek igaza van, én is csak ezt tudom javasolni!
2011. okt. 10. 17:13
 25/31 anonim ***** válasza:

Isten nevét hiába ne vedd :D

Szegény kérdező, remélem már levonta magának a tanulságokat, mert elég sok gyökérség jött össze így a végére, mert vkinek mindig okosabbnak kell lenni a többinél.

2011. okt. 10. 17:15
 26/31 anonim ***** válasza:

"vkinek mindig okosabbnak kell lenni a többinél."

De ugye, az nem te vagy_??

2011. okt. 10. 17:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Akárki is az, ilyen társaságban az sem dicsőség ;)
2011. okt. 10. 17:24
 28/31 anonim ***** válasza:

16:58

A stilus, az ember....

"nem kellett, hogy anyám fogja a kezem. Talán nem szégyen, ha a fiatalabbakat is erre próbálom sarkallni. "

Ezt nem értem, lökje el az anyja kezét?...

2011. okt. 10. 17:39
 29/31 anonim ***** válasza:
Bocs, nem érek rá már ebbe a topikba írogatni, mert stílusgyakorlat foglalkozásom lesz :).
2011. okt. 10. 17:49
 30/31 anonim ***** válasza:
79%

Hát erre az egyetlen megoldás az orvos. Ha ezt nem akarod, akkor szenvedj. Bocs, de erre mást nem lehet mondani. Azt sem tudjuk mi bajod, mégis hogy tudnánk rá bármit is ajánlani?

Egyébként ha már szexelni akarsz, akkor jó lenne, ha megbarátkoznál a nőgyógyász gondolatával, mert szexuális élet megkezdése után tanácsos évente részt venni rákszűrésen.

2011. okt. 10. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!