Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem akarom a kérdést ide írni...

Nem akarom a kérdést ide írni mert kiskorúak is láthatják, de nem tudom hova írni, mert szerintem ide tartozik!?

Figyelt kérdés
A nemi szervem foltos. Fehér, barna, vöröses színű. Ez mitől lehet? Nőgyászhoz nem szeretnék menni, viszont a barátommal most készülünk először "együtt aludni" már 9 hónapja járunk és eddig még húztam azzal, hogy szűz vagyok (ami igaz), de most már nagyon szeretné, meg én is, csak félek, hogy mit szól majd hozzá. Meg a kisajkaim is nagyon kilógnak(na jó az azért talán annyira nem vészes) de ez a foltosság nagyon zavar. Mitől lehet? Hogy tudnám eltüntetni? 16/L
2011. okt. 10. 13:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

13:59

"Menj a körzetihez, és tőle kérj tanácsot"

A körzeti orvos fogja a nemi szervét vizsgélgatni??????.....

2011. okt. 10. 14:18
 12/31 anonim ***** válasza:
75%

"A körzeti orvos fogja a nemi szervét vizsgélgatni?"

Nem, de elmagyarázza neki, miért kellene nőgyógyászhoz mennie, és el is küldi egyhez. Zöld?

2011. okt. 10. 14:20
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Rékszűrésre ilyenkor még nem szükséges járkálni, (legfeljebb ha a nőgyógyász bevételeit akarod gyarapitani)

majd a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel...

"Nőgyászhoz nem szeretnék menni" előbb, vagy utóbb úgyis muszáj lesz, addig meg keress egy jó női nőgyógyászt, annál feltehetőleg kevésbbé lesz "ciki"!

2011. okt. 10. 14:22
 14/31 A kérdező kommentje:
köszi annak két embernek aki tudott normális hangnemben válaszolni:D
2011. okt. 10. 14:24
 15/31 anonim ***** válasza:

14:20

Fogfájás esetén = fogorvoshoz

Szemfájás esetén = szemészhez

Nemiszerv gond esetén = nőgyógyászhoz

egyébbként, " cipőt a cipőboltból!" ahogy a régi reklám mondja.

Amúgy meg nőgyógyászt nem biztos hogy a körzeti orvosnak kellene ajánlani, szerintem anya, barátnő, rokon véleménye legyen fontosabb!!

2011. okt. 10. 14:29
 16/31 anonim ***** válasza:

szerintem is keress egy női nődokit, és beszéld meg vele..

Könnyebb levetkőzni egy nő elött, mint egy idegen férfi előtt és nyilván jobban bele tudja élni magát minden gondodba mint férfi kollégája, aki nem érezte át ugyanazokat amiket te is, csak könyvből tanulta...(beleértve a szégyellősségedet is..)

2011. okt. 10. 14:34
 17/31 anonim ***** válasza:
64%

Elárulom a sok okosnak, hogy van gyereknőgyógyászat, tinédzser ambulancia, ahova nem kell anyuci díszkísérete. Én is 16 voltam, mikor írattam fel bogyót, és egyedül mentem! (a 18 meg elírás volt, sorry)

Ezekben a rendelőkben ingyen és bérmentve csinálnak rákszűrést is, és azt javasolják mindenkinek, hogy a szexuális élet megkezdésétől igenis szükség van rá! (Ugyebár HPV-t már hallotta mindenki, aminek vannak méhnyakrákot okozó típusai is).

A válaszok többségéből az látszik, hogy sokaknak felnőtt fejjel sincs meg a magához való esze, csak legalább ne reklámoznátok. Üdv mindenkinek.

2011. okt. 10. 15:12
 18/31 anonim ***** válasza:

15:12

És minél gyakrabban váltogatod partnered, minél korábban kezded a nemi életet és méginkább, minél előbb kezded szedni a hormonális fogamzásgátlókat, annál komolyabb esélyed van a rák "begyűjtésére!..

Ezekre kellett volna vigyáznod inkább és nem "anyuci diszkiséretére"!

2011. okt. 10. 16:52
 19/31 anonim ***** válasza:

Van valami abban, amit mondassz.....

2011. okt. 10. 16:53
 20/31 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy mindenki olyan érett és okos felnőtt 16 éves korában, mint te...

2011. okt. 10. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!