Miért tart ilyen sokáig a mensttuációm?
Most jött meg előszöt 8 napja a menstruációm és még mindig nagyon erősen vérzik,kb 1óránkánt kell betétet cserélnem.
Nagyon rossz,és az barátnőm azt mondta hogy neki az első csak 4 napig tartott.Anyukám azt mondta hogy ,ha nem múlik el hamarosan akkor el kell mennünk orvoshoz.De én nagyon félek az orvostól,mert a puncim szőrös és szerintem tök ciki hogy megnézni és fogdossa.Kérlek segítsetek!Mit tegyek?
Hány éves vagy?
Lebeszélni nem akarlak a vizsgálatról,de nem hiszem általános iskolás korú lányoknak első mensi miatt,vagy alíg pár éve tartó mensi miatt azonnal nőgyógyászhoz kellene fordulnia.Sok szülő eltúlozza ez sem jó,
MIndegy ha mégis elmennél orvoshoz írd le mi volt.
Hány éves vagy? :)
Nem kell félni, igaz én is félnék :$ de akkor sem kell :) Csak elküld egy-kettő vizsgálatra és kész is és kiderült mi bajod van. Nem fog fájni :)
13 éves vagyok.
És köszi a tanácsokat!
Még nagyon fiatal vagy,még várhatsz pár napot mivel első mensiről van szó.
De ilyen fiatalon,kezdő menstruálóként elég össze-vissza lehet akár a mensi,erős,görcsölhet a has,van akinek mindig is csak pár napig tart felnőttként is,d evan akinek mindig is tovább,több napig fog tartani.
Azzal vigyázzatok ne hogy valami hormon készítményt irjanak fel,mert az egyik barátnőmnek nem jött meg kezdettbe rendszresen és nem vizsgálták meg,de hormon gyógyszert írtak fel és elhízott és szőrős lett a hasa.Vigyázni kell a hormom készítményekkel is.Később egy másik nőgyógyász mondta ilyen fiatalon még emiatt nem kellett volna gyógyszerrel kezelni.
De ha pár nap múlva sem múlna el akkor gyermekgyógyászhoz menjetek el nyugodtan de kérdezzetek rá mindenre.
Végülis elmész orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!