Mekkora az esélye, hogy a tampont tulságosan feldugom, a méhemig?
még nem használtameddig tampont,de most kiakarom probálni
feldughatom estlegm véletlenül tul sokáig, a méhemig?
és akkor mi történne?
A hüvelyed 10 cm, ott már a méhed van, vagyis a külső méhszáj. Addig legalább fel kell tolni a tampont,hogy kényelmes legyen, és az ujjad is kb akkora, szóval hacsak nincs 15-20 cm-es ujjad, nem lesz gond:D Nekem pont akkor van jó helyen a tampon,ha az ujjam tövig benyomom a tamponnal együtt. Kicsi az ujjam, kb 5 cm.
De ha fáj, vagy valami nem jó,akkor ott a zsinór, és bármikor kihúzhatod. Türelem kell hozzá, nekem is nehezen ment, de megszokod idővel. Sok sikert hozzá, és ne aggódj, bajod nem lehet tőle!
18:29
Elfelejtettem írni.. a silk touch bevonatos tampont ajánlom,mert tényleg nagyon jól csúszik,kezdésnek főleg jó!
És abból is a Light Flow méretet, mert a mini nekem jobban fájt feltenni, mint a Light flowt. Nem tudom miért, de ez van :D
De a minivel is kezdheted, ha az jobban tetszik.
Elsőnek: 5 cm-es ujjad van? Az se semmi, egy kisgyereknek van akkora kábé, na mindegy, szerintem mérd le mégegyszer :D
A kérdésre válaszolva: marha kevés esély van rá hogy odáig fel tudd nyomni ahol már bajt okozhat. Meg fájna is, én épp hogy csak 1-2 cm-re tolom be, szóval úgy épphogycsak bent legyen... nem kell az ujjaddal tövig benyomni és akkor nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!