A felsőt is le kell venni nőgyógyásznál?
Szerintem is keress egy kedves női dokit, sokkal megértőbbnek kell lennie, hiszen ő is nő, akinek ugyanazok a gondjai voltak, vannak mint neked lehetnek. Mint tudjuk a férfi csak tanulta ezt és próbálja alkalmazni jó esetben.
A vetkőzés és terpesztés is könnyeb mint egy esetleg a női bájak iránt túlzottan is érdeklődő férfi nődoki elött...
És ha beválik, akkor meg is tarthatod a jovőben...
Hát a doki kőnnyen mosolyog!...
Én is csupa mosoly lennék ha a vizsgálat "másik" felén lennék és nem a terpesz-széken..
9:49
miért vennéd le elötte?
Az öltözőben!
válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:07
Köszi
A komment megírásának időpontja: 10-03 16:10
Még ma is nagyon izgulok már napokkal elötte is...
Én sokkal kényelmetlenebbül érzem magam egy nő nőgyógyász előtt, mint egy férfi előtt. Nekem valahogy furcsább, ha egy nő vizsgálgat.
Egy nőgyógyászati vizsgálat csak kényelmetlen, de semmiképp nem fájdalmas. Gyorsan túl lehet rajta esni, és el felejteni az egészet.
13:41
ez érdekes...hiszen orvosról van itt szó és nem férfiról, vagy nőről!.....vagy talán mégsem?.?.?
13:41
akkor nálad valamiféle szexuális töltete van a vizsgálatnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!