Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késhet most a mensim?

Miért késhet most a mensim?

Figyelt kérdés
Decemberben voltam utoljára beteg és akkor kaptam antibio tikumot,akkor késett két hetet. Utánna normálisan beállt 28 napra. Az előző hónapban 3 nappal hamarabb jöt meg, pénteken, csütörtökig ki is tartott, de az elején olyan narancssárgás, élénkpiros színű volt.Most pénteken kellett volna megjönnie. Csütörtök óta fájt a hasam, szombaton pedig olyanom volt, mint a fehér folyás, csak egy kicsit barnás elszíneződésű volt, de ezt is csak tisztasági betéten láttam. Vasárnapra semmi és azóta se semmi. Barátommal átbeszéltük a dolgot és mivel nem feküdtünk le terhes nem lehetek, eddig csak pettingeltünk, de mindig figyeltünk hogy ő ne nyúljon fel olyan kézzel. Beteg se voltam, viszont a fülemmel volt probléma és akkor adtak egy antibiotikumos kenőcsőt rá. De nem hiszem, hogy olyan hatása lenne, mint a rendes tablettás antibiotikumnak. Úgyhogy nem tudom, hogy most mitől késhet, remélem, hogy nem fog kimaradni. Szerintetek mitől lehet?
2009. ápr. 27. 16:14
 1/2 A kérdező kommentje:
amúgy 17 éves vagyok és nem tudom, hogy ilyenkor normális-e ha változóan jön meg... de elég régóta menstruálok és eddig nem nagyon volt vele probléma.
2009. ápr. 27. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem próbálj megnyugodni és lazítani. Ha valóban nem lehetsz terhes (de ha teljesen megnyugtatna, vegyél egy gyorstesztet), akkor valószínű, hogy a stressz miatt van. Nekem ilyen korban volt, hogy két hetet is késett, ha valami szokatlan új dolog volt az életemben. De ha nagyon vacakol, érdemes lenne felkeresned egy nőgyogyit is.

2009. ápr. 27. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!