Nincs több mint régen. Csak most minden fórumon találkozol ilyen kérdésekkel.AKiknek nincs semmi bajuk nem írnak. Statisztikailag nem emelkedett a számuk.
2011. szept. 25. 22:54
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de leginkább az érdekelne, hogy a szűk nadrágtól és a betét állandó használatától lehet-e valakinek ilyen betegsége.
2011. szept. 25. 22:57
3/11 anonim válasza:
Simán lehet. Nekem 1 hónapja volt hüvelyfertőzésem és több napon át szoros tanga volt rajtam, amikor volt az a nagy aug. végi kánikula. Egyébként szerintem a gyakori és felelőtlen antibiotikum szedés, mértéktelen cukorfogyasztás és a rossz tisztálkodási szokások (túlzott intimlemosó használat) állnak emögött. Egyébként a szoros alsónemű is közrejátszik, az biztos.
2011. szept. 25. 23:03
4/11 anonim válasza:
azért az első véleményét kicsit kiegészíteném
manapság nagyon sok nő szed fogamzásgátlót és egyre korábban, ami hajlamosít gombás fertőzésre
+ 10 éve minden gombás fertőzésre mindenki canestent ken - aminek köszönhetően jelentősen emelkedett a rezisztens gombatörzsek száma
arról nem is beszélve, hogy egyre fiatalabb nők kezdenek szexelni, és felelőtlenek is - gumit nem használnak sokszor (gomba és hpv ellen az sem 100%), és alapjában véve több a partnerek száma is mint régebben
2011. szept. 25. 23:07
5/11 anonim válasza:
a szoros farmer és betét nem hajlamosít gombára - ha cserélik megfelelő időközönként - a tanga más tészta, az rohadt egészségtelen, mert gyakorlatilag a segglukad és a hüvelyed közt csúszkál a vékony pánt...pl jó kis E. coli fertőzést okozhat a hüvelyben ill a candida is megtalálható a székletben
2011. szept. 25. 23:09
6/11 Dilettáns döggomba válasza:
Tizenegy éve tisztasági betétet használok (illatosítottat), és egyszer volt gombám, egy jó kis betegség alatti antibiotikum-kúra után, de Canesten kúptól az is gyorsan elmúlt.
2011. szept. 26. 00:53
7/11 anonim válasza:
Én is csak tisztasági betétet használok, de tangát soha. Nekem is csak egy kiadós antibiotikum-kúra (durva mandulagyulladásom volt) után lett hüvelygombám.
Jah azt is hozzátenném, hogy szűz vagyok még.
Szóval szerintem is az antibiotikum nagy ludas a dologban.
2011. szept. 26. 01:29
8/11 anonim válasza:
01:29
Bocsi, én nem használok tisztasági betétet minden nap, csak amikor várom, hogy megjöjjön meg a végén a menszimnek. Bocsi, nem jól olvastam a kérdést.
De azt hozzátehetem, hogy tampont se használok sose.
2011. szept. 26. 01:31
9/11 anonim válasza:
23:07
teljesen egyetértek !
2011. szept. 26. 08:35
10/11 anonim válasza:
Gyakori tamponhasználat, műanyag fedelű betétek, antibiotikumok, tangák, vegyszeres intim mosakodás (tusfürdő, intim lemosó egy kutya) ping-pong fertőzés a kezeletlen partnertől, higiéniai hiányosságok (wc után tiszta vízzel le kéne mosakodni, külön türcsi az intim testtájra), szénhidrátgazdag táplálkozás. Röviden ennyi....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!