Visszatérő, makacs hüvelygombás kérdés?
Én is minden francot használtam már,nagyon vigyázok,de úgy 1 éve majdnem minden hónapban a menses előtti pár napban előjön.Hormonálisan változik a ph-m hiába vigyázok előjön.
Szedjek fogamzásgátlót?
Amúgy köszi a választ,rákeresek a gugliban!:))
Valahol olvastam, hogy körömvirág teát kell inni és lehet azzal kenegetni is és az jó rá.
nekem is most volt ilyen gondom, mert nekem is folyton vissza szokott térni, és a kenegetés elmulasztotta, bár nem tudom, hogy ténylegesen e vagy ez megint csak átmenetileg. De inni viszont nem ittam a teát, de azt ajánlják, hogy esténként meg reggel egy egy pohárral kortyolgassuk el.
fogtam egy lavórt ( :D ) bele egy kis só, meg egy csöpp ecet (nagyon kevés) langyos vízzel felengedtem belecsücsültem, és kb fél órán keresztül áztattam magam benne. 2-3 szor csináltam egymás utáni napokban és rendbe jöttem szerencsére.
de szerintem nekem csak enyhébb kis fertőzésem lehetett, úgyhogy inkább fordulj nőgyógyászhoz!
nem is tudtam eddig, míg nem írtad kedves kommentelő, hogy a hormonális ph vált. miatt van
remélem megtaláljuk a megoldást, hamár a "drága"orvosok csak rövidtávon tudják eltüntetni a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!