Lehet valahogy befolyásolni hogy mikor jöjjön meg?
Figyelt kérdés
Pár napot szeretném ha késne a mensesem, mert vizitúrára megyek. Lehetne valahogy befolyásolni hogy késöbb jöjjön meg pár nappal? Mert szerintem pont akkorra fog megjönni. Ha kb. 2 nappal késöbb jönne meg akkor már jó lenne.2009. ápr. 26. 13:10
1/4 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Ha igen akkor lehet csúsztatni, egyszerűen nem hagysz szünetet és tovább szeded. Ha nem azt hiszem akkor is lehet kérni nődokitól injekciót, ami kicsit csúsztatja...más megoldás nem nagyon van.
2/4 anonim válasza:
Jaj, nekem is csúsztatni kell, érettségi miatt.
A szuriról nem is hallottam! Az fájdalmas? :D
3/4 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót. Nincs vmi olyan megoldás h vmit inni/enni kell, és lehet vele csúsztatni?
2009. ápr. 26. 16:31
4/4 anonim válasza:
Második vagyok. A citromléről hallottam, de én ebben nem bízom... Inkább elmegyek majd nődokihoz, remélem tud valamit csinálni... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!