Ez lehet pszichés, vagy mi lehet a gond?
Két hete kedden vtam nőgyógyásznál, kiderült, hogy petefészekcisztám van, ami kiszakadt, ezért nem kell műteni, és hogy két hét múlva menjek vissza. Ma visszamentem, megvizsgáltak újra, semmi bajom. És az orvos olyan erőszakosan elmondta a dolgokat, meg hogy semmi bajom, királyság, és teljesen egészséges vagyok, hogy nem is mertem mondani, hogy fáj mégis egy kicsit a méhem. Tudom, elcsesztem, mert szólni kellett volna, de mikor már mondja, hogy viszontlátásra, és ez elég erős célzás arra, hogy tűnjek, akkor nem nagyon jön a számra semmi, ráadásul lehet, hogy csak pszichés, nem? (hogy fájnia "kellett" eddig)
Vagy amire tudok még gondolni, hogy mivel ebben a ciklusban kezdtem el fogamzásgátlót szedni, attól is lehet ez(?), elvégre ettől eltekintve egészséges vagyok teljesen, ma derült ki!
pont azért nem mentem magán nőgyógyászhoz elsőre sem, mert nem nagyon van pénzem ilyesmire:S
Első: nem értem igazán az utolsó mondatodat, hogy van összefüggésben a dolgokkal O.O
azt hiszem értem, de nem biztos:D
Hát igen, előtte "jogos" tüneteim voltak. De azóta megszűnt a probléma, és semmi gáz nincs, kérdeztem, meg mondták is, hogy teljesen rendbejöttem, csak szóltak volna, ha látszik valami..
Nah mindegy, nehéz napom volt...
De amúgy ha jól értem most kezdtél a fogamzásgátlót szedni, az pedig megszűnttheti a PCOS tüneteit, de a cisztákat magukat nem. Gondolom ez simán cisztás megbetegedésnél is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!