Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alacsony rizikójú HPV-m van...

Alacsony rizikójú HPV-m van és a barátomnak is. Nem a 16,18as, ami a rákot okozza. Kell nekünk óvszert használni vagy mivel mindkettőnknek van, így nem tudjuk egymásnak átadni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 15:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Nagyon felelősségteljesek vagytok, csak gratulálni tudok. ili
2009. ápr. 24. 16:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld igenis felelősségteljesek vagyunk! Ha nem lennénk,nem tettem volna fel a kérdést. És tudd meg, hogy szedünk gyógyszert is ellene, próbáljuk legyőzni. Csak nem szeretnék fogamzásgátló mellett még óvszert is használni, ha nem feltétlenül muszáj.Persze,ha muszáj fogok. Ha te meg annyira hülye vagy, hogy nem tudsz normális választ adni, akkor a véleményedet tartsd meg magadnak,világos? Az életben ne tudjam meg ki vagy,mert nagyon szívesen vágnálak képen a haszontalan válaszodért.Kösz a segítséget és a megértés, idióta!
2009. ápr. 24. 16:19
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

(Sok okos ember a sok okos válaszával...no comment...)

Kedves kérdező: Szerintem ha mindkettőtöknek ez a problémája, akkor jobban megbetegíteni egymást nem tudjátok. Erről lehet, hogy az orvosotokat kéne megkérdezni, vagy egy nőgyógyászt, vagy ilyesvalakit aki ért hozzá. Sok erőt kívánok és gyógyulást mindkettőtöknek!

20/L

2009. ápr. 24. 16:53
 4/13 A kérdező kommentje:

kedves második válaszoló!

köszönöm a normális válaszodat:)az lesz, csak hétfőig nem tudom felhívni a dokimat, és addig gondoltam megnyugtatom magamat itt a fórumon.

2009. ápr. 24. 17:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor kell óvszert használnotok, ha nem egymással vagytok, mert így nincs mit átadnotok egymásnak, ami a másiknak nincs. Egyébként szerintem az első válaszoló tényleg csak gratulált, mert ritka az ilyen felelősségteljes magatartás manapság. :-)
2009. ápr. 24. 22:00
 6/13 A kérdező kommentje:

köszi, aranyos vagy!:)

ha csak gratulált volna, odaírt volna egy szmájlit vagy valami kedveset, esetleg ír még érdemben is hozzá, ahogy ti tettétek.de nem tette.

2009. ápr. 24. 23:45
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Kedves Kérdező, pozitív válaSZNAK SZÁNTAM! :-) Gratuláltam Nektek, hogy felelősségteljesek vagytok, hogyan lehetett ezt így félreérteni????????????????????????????????????? :-) ili
2009. ápr. 25. 22:35
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
A sértéseidet pedig határozottan visszautasítom, és próbálj meg előbb értelmezni, mert így nehéz életed lesz a kommunikáció terén. ili
2009. ápr. 25. 22:37
 9/13 A kérdező kommentje:

ha ez pozitív, dicsérő hangvételű válasz volt, amit kötve hiszek, akkor miért intézted el ennyivel?

ismerve ezt az oldalt, sztem ez igenis beszólás volt. ha tényleg kedvességből írtad volna, írtál volna érdemben is választ, mint ahogy a második válaszoló tette.

akárhogy is van, a lepontozás jogos, mert a kérdésemre a 3 válaszod közül egyben sem találtam hasznos hozzáfűznivalót. ja és ne félts engem, nem lesznek nekem kommunikációs gondjaim,de azért kedves, hogy így aggódsz értem.inkább te nézd át azt a részt a magyar nyelvtanból, ha már értelmezési problémáknál tartunk, hogyan kell válaszolni egy feltett kérdésre!

2009. ápr. 26. 14:55
 10/13 anonim ***** válasza:
33%

Szomorú hogy még neked áll feljebb. Írok egy dícséretet, és primitív választ kapok. Ilyenkor sajnálom hogy időt vesztegettem arra hogy kifejezzem azt, hogy valakit felelősségteljesnek tartok. Nem a pontokért járok erre a honlapra egyébként, annak nem látom értelmét.

Különbözőek vagyunk, egy biztos, nem te építed a társadalmat. :-)

2009. ápr. 26. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!